Szűrés

A(z) Qwerty kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb kört fut a piacon a BlackBerry Bold 9900

2014. június 10. -

Hamarosan újra megjelenik az üzletek polcain a hároméves BlackBerry Bold 9900. A BlackBerry OS 7.1-et futtató készülék feltámasztása példátlan lépés a kanadai gyártó részéről. Vajon mi áll a döntés hátterében?

Tovább

Képeken a BlackBerry Q5 elveszett utódja

2014. április 9. -

Napvilágot látott néhány élőfotó a BlackBerry Q5 ráncfelvarrt utódjáról, mely korábban Kopi néven vált ismertté. Az alsóbb árszegmensbe szánt mobil valószínűleg sosem kerül az üzletek polcaira a kanadai gyártó és a Foxconn együttműködéséből született új termékstratégia miatt.

Tovább

Betiltották a BlackBerry megoldását másoló Typo billentyűzetet

2014. március 31. -

A bíróság döntése a kanadai gyártó állítását igazolja, miszerint a Typo Keyboard nevű iPhone kiegészítő a BlackBerry szellemi tulajdonát képező mobil billentyűzet koppintása. A Typo csupán annyival tudott érvelni, hogy a BlackBerry jövője már egyébként is kilátástalan – ez nyilván nem hangzott túl meggyőzően a bíró számára.

Tovább

A BlackBerry visszatér hagyományaihoz

2014. január 14. -

A BlackBerry az utóbbi időben egyre inkább az érintőképernyős modellek felé kacsingatott, és bár megmaradt a hagyományos, nyomógombos változatoknál is, egyre több készülék elhagyta ezt a „védjegyet”. De talán a folyamat a jövőben megfordul.

Tovább