Szűrés

A(z) okostelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung új csúcsmobilja megszínesíti a szürke hétköznapokat

2022. január 4. -

A Samsung bemutatja a Galaxy S21 család legújabb tagját, az S21 FE 5G okostelefont, amely a felhasználók kedvenc Galaxy S21 funkcióival érkezik, akik így még könnyebben kifejezhetik önmagukat. Az új csúcskészülékben megtalálhatók a Galaxy S21 család legkedveltebb jellemzői, mint a lenyűgöző kialakítás, a nagy teljesítmény, a profi kamera és a zökkenőmentes csatlakozás a Galaxy ökoszisztéma készülékeivel.

Tovább

Amikor kapunk ajándékot, meg nem is

2021. december 30. -

Ma már szinte egy karácsonyfa alól sem hiányozhatnak a slágerkütyük: nagyon sokan kedveskednek okostelefonnal, televízióval vagy éppen tablettel a szeretteiknek, az elektronikai termékek pedig rendre az egekbe pörgetik az év végi kereskedelmi szezont. Az örömből azonban könnyen üröm lehet, ha a gyerek elejti a táblagépet, kádba pottyan az új mobil vagy éppen már az első használatkor fény derül a tévé pixelhibájára. A Generali az elmúlt években több mint 3000 „kütyükárt” regisztrált, összesen 200 millió forintos nagyságrendben. Mit tegyünk, hogy a kellemetlenség miatt legalább a pénztárcánkat ne kelljen (újra) kinyitni?

Tovább

Zoomolj ki a valóságba!

2021. december 25. -

A Samsung a legújabb kampányában a közösségi média idealizált pillanatai és a való élet közötti különbségre hívja fel a figyelmet. Sokszor a valóság csak egy kis szeletét megmutató pillanatképekhez képest a felhasználók hétköznapjai merőben eltérőek lehetnek, ezért a Samsung mindenkit arra a buzdít, hogy tudatosítsa, hogy akár csak egy lépést hátra lépve, vagy kizoomolva, a kép nem olyan tökéletes, de mégis valódi és értékes lehet. 

Tovább

A vászonképes nyomdai szolgáltatások már a zsebünkben vannak

2021. december 17. -

Vége azoknak az időknek, amikor a figyelmes ajándék azt jelentette, hogy az embernek a komfortzónáján kívül kellett kreatívnak lennie. Ma már olyan okos megoldások is elérhetők a mobilodra, amelyekkel örömet szerezhetsz a rokonoknak és barátoknak is, ráadásul mindez csak néhány kattintás!

Tovább