Draw Something: 5 millióval kevesebb napi felhasználó egy hónap alatt

Kütyü Magazin - 2012. május 7.

Alig egy hónapja még több mint 15 millióan alkották a Draw Something - azaz rajzolj valamit - nevű alkalmazás napi felhasználóinak népes táborát. Úgy tűnik, hogy az Activity-szerű játékot sokan megunták az elmúlt hetekben, ugyanis már csak a júzerek kétharmada használja.

Hihetetlen tempóban tornászta fel magát a letöltési toplisták élére az iOS és Android platformon is elérhető Draw Something.

Az OMGPOP által fejlesztett játék lényegében egy Activity, melyben le kell rajzolnunk egy megadott szót társunknak, neki pedig ki kell találnia azt. A játékosok Facebook fiókjukba bejelentkezve találhatnak rá rajzolni vágyó barátaikra, de lehetőség van véletlenszerű partnerkiválasztásra is.

A Zynga nemrég 200 millió dollárért felvásárolta az OMGPOP-ot, a megrendelőket pedig rendhagyó lehetőségekkel kívánja megörvendeztetni: a hagyományos szöveges reklámok helyett a játék feladványaiban biztosítana számukra megjelenést. Így ne lepődjünk meg, ha például az Avengers, vagy a Samsung lesz az, amit le kell rajzolnunk/ki kell találnunk a Draw Somethingben.

Mivel a játék egy hónapja még napi 15 millió felhasználót vonzott, viszont mára ez a szám kétharmadára esett, ezért a Zynga kénytelen lesz tanulni elhamarkodott döntéséből, az OMGPOP pedig örülhet a szerencséjének.

Nem próbáltad még ki a játékot? Tedd meg most! A Draw Something platformtól függően letölthető a Play Store felületéről és az App Store-ból.

Kulcsszavak: iOS, Android, játék
Vissza