Tömérdek újdonság a Galaxy Note ebben a negyedévben érkező Android 4.0 frissítésében

Kütyü Magazin - 2012. április 10.

Még ebben a naptári negyedévben a hazai felhasználók számára is elérhető lesz az Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítést tartalmazó csomag a Galaxy Note készülékre, amely ezenfelül extra multimédiás szolgáltatásokat és az S Pen-re optimalizált alkalmazásokat is tartalmaz.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Samsung Galaxy Note Ice Cream Sandwich frissítése rengeteg újdonságot tartogat a felhasználóknak.

A GALAXY Note-hoz járó S Pen a jegyzetelés mellett rajzolásra, sőt grafikai munkákra is alkalmas. A Premium Suite upgrade kit tartalmazza többek között az S Note alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók különféle vázlatokból, weboldalak anyagából, képekből és más digitális tartalmakból személyreszabott jegyzeteket készítsenek – például az alkalmazásban elérhető számos sablon egyikében. Az S Note Shape Match funkciója felismeri a kézzel rajzolt geometriai alakzatokat, és tökéletesíti azokat. A beépített keresőmotor segítségével pedig a felhasználók anélkül kereshetnek ki és illeszthetnek be képeket és más tartalmakat különféle weboldalakról, hogy váltaniuk kellene az ablakok között. A Formula Match funkció pedig kijavítja az S Pennel írt szöveg esetleges hibáit.

Azoknak, akik szeretik önkifejezésre használni a Note adta lehetőségeket, a My Story hamar a kedvencükké válhat: az alkalmazással személyre szabott digitális képeslapokat készíthetnek családtagjaiknak, barátaiknak különféle jegyzeteikből, szövegek, videók, képek vagy éppen hangfájlok hozzáadásával.

A szoftvercsomag ráadásul elhozza az ICS arcfelismeréses képernyőfeloldását, a Face Unlockot, a SnapShot pillanatkép-készítő alkalmazást és az Android Beamet is, amellyel a fényképek egyetlen mozdulattal megoszthatóak egy újabb Androidos eszközzel másik alkalmazás vagy Bluetooth párosítás nélkül.

De nem a Premium Suite csomag az egyetlen különleges ajánlat, amit a Samsung felhasználóinak kínál: a Samsung GALAXY telefonok tulajdonosai számára ugyanis elérhető a „Samsung GALAXY Note szint” a népszerű játékban, az Angry Birdsben, valamint a „Danger Zone” is, amelyben 30 újabb, nagy kihívást jelentő pálya nyílik meg ingyenesen a GALAXY-sok számára. A Danger Zone az Angry Birds Space hivatalos érkezésétől kezdve, 2012. március 22. óta letölthető a Samsung Apps vagy a Google Play alkalmazásboltból 3 hónapon át. További információ a http://samsung.angrybirds.com/galaxynote oldalon található.

Vissza