Az Apple betiltatta a Galaxy Tab 7.7 tabletet is

Farkas Norman - 2011. szeptember 6.
Az amerikai gyártó sikeresen megakadályozta, hogy a Samsung bemutassa a berlini IFA kiállításon a 7,7 hüvelyk átmérőjű kijelzővel szerelt táblagépét.

Úgy látszik, a két gyártó közti perpatvar sosem ér véget, és mindig felbukkan egy-egy újabb fejlemény. Már korábban beszámoltunk arról, hogy az Apple betiltatta a Samsung Galaxy Tab 10.1 európai forgalmazását, melynek tiltása azóta leszűkült Németország területére.

Az amerikai gyártó egy düsseldorfi bíróságnál elérte, hogy a koreai gyártó eltávolítsa a napokban bemutatni kívánt Samsung Galaxy Tab 7.7 táblagépet a berlini IFA rendezvényről, sőt annak németországi értékesítése is tilalom alá került. Így Németországban egyelőre sem a Galaxy Tab 10.1, sem pedig a Galaxy Tab 7.7 nem vásárolható meg.

A Samsung tiszeltetben tartja a bíróság döntését, így nem áll szándékában bemutatni a szórakoztató-elektronikai expón az új tabletet, de emellett arra is rámutatott a vállalat, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy bebizonyítsa, a termékei nem sértik az Apple szellemi tulajdonát.

Vissza