Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Kütyü Magazin - 2024. április 28.

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

Átfogó tisztítókészlet

A vezeték nélküli fülhallgatók, mint például az Apple Airpods, használata során sokaknak okozhat nehézséget azok megfelelő tisztítása. Előfordulhat az is, hogy a felhasználók megfelelő tisztítóeszközök hiányában csak nagyobb kárt okoznak eszközeikben. A Sandberg erre kínál megoldást legújabb tisztítókészletével, amit kifejezetten az Apple Airpods terméksorozathoz terveztek, és mindent tartalmaz, ami a fülhallgatók és azok tokjainak biztonságos, valamint hatékony tisztításához szükséges.

 

 

A készlet egy kis hegyes tollból, két különböző keféből, valamint a tollhoz tartozó védőtokból áll. Ezenkívül jár mellé egy ragadós, rugalmas anyag is, ami bármilyen formára kinyújtható és alakítható, hogy a nehezen hozzáférhető területeken is használható legyen és képes legyen összegyűjteni a szennyeződést. Ebből adódva még az Aripods-tokok és a mobiltelefonok csatlakozóinak tisztítására is használható a készlet.

Martin Hollerup, a Sandberg A/S vezérigazgatója magyarázattal szolgált az új termék gondolatának megszületéséről: „Próbáltam Sandberg fülhallgatóimat konyharuhával, fogpiszkálóval, hústűvel, fogkefével és minden más egyébbel tisztítani. Eléggé nehézkes volt, nyilván ezek nem túl jó megoldások. Ez a valódi oka annak, hogy most egy jó és hatékony megoldást kínálunk. Nem én vagyok az egyetlen, akinek tisztításra váró fülhallgatói vannak.”

Vezetékes headset gamereknek

A Sandberg tavaly ősszel mutatta be HeroBlaster vezeték nélküli gaming headsetét. Remek ár-érték arányának és kiváló teljesítményének köszönhetően a termék nagy sikert aratott, ezért a vállalat most bejelenti a HeroBlaster vezetékes változatát is.

 

 

Az USB-s változat bevezetésének két oka volt:

• A gamerek nem szeretik a késleltetést. A hangzás fontos a játékokban, ezért annak pontosnak kell lennie. A Bluetooth-technológia enyhe késleltetést okoz, amit csak vezetékek használatával lehet teljesen megszüntetni.

• A vezetékes megoldást kedvezőbb áron lehet értékesíteni, mint a vezeték nélküli változatot.

A headset természetesen ugyanazt a hangzást nyújtja, mint a vezeték nélküli változat, ráadásul külsőleg sem változott meg, így lecsatlakoztatható mikrofonja és RGB-világítása továbbra is megmaradt. A két méter hosszú, nejlonszövetes USB-kábelen egy vezérlőegység is helyet kapott, ahol a HeroBlaster hangerejét, némítását és a mikrofon némítását lehet vezérelni.

A headset nem mellesleg két 50 mm-es átmérőjű drivert használ, melyek frekvenciatartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. A lecsatlakoztatható mikrofon érzékenysége -40 dB (± 3 dB), frekvenciatartománya pedig 100 Hz-től 10 kHz-ig terjed.

„Különösen a többszemélyes játékokban jelenthet előnyt, ha egy lövés pontosan akkor hallható, amikor az megtörténik. Amikor úgy döntöttünk, hogy egy új USB-headsetet készítünk, nyilvánvalóvá vált, hogy a HeroBlaster vezetékes változatát is le kell gyártanunk, mivel a HeroBlaster nagyon rövid idő alatt rendkívül népszerűvé vált” – mondta Erling Hoff Petersen, a Sandberg A/S értékesítési igazgatója.

A Sandberg HeroBlaster headset már megvásárolható, az Airpods-tisztítókészlet pedig hamarosan elérhető lesz a hivatalos viszonteladók kínálatában.

Vissza