iF Design Award 2020 díjat kapott a Panasonic

Kütyü Magazin - 2020. március 18.
Cikk csatolmány

A Panasonic 14 termékkel és projekttel, többek között hangszóróval, fényképezőgéppel, fejhallgatóval, televízióval, lemezjátszóval, koncepcióval és egyéb fejlesztésekkel érdemelte ki a világhírű iF DESIGN AWARD 2020 formatervezési díjat.

Tovább

A Videotanár csapata is segíti az otthoni tanulást

Kütyü Magazin - 2020. március 18.
Cikk csatolmány

A közel 850 videóval és csaknem 17 000 ellenőrző kérdéssel – stabil, megbízható tudásbázist jelentő oldalt, a www.videotanar.hu portált bárki ingyenesen elérheti. A 10-15 perces videók és tesztek segítségével gyors és hatékony formában lehet átadni a tudást az otthon maradt tanulóknak.

Tovább

Akár 10 ember is beszélgethet a Rakuten Viberen

Kütyü Magazin - 2020. március 16.
Cikk csatolmány

A Rakuten Viber megkétszerezte a csoportos hívások szolgáltatásaiban részvevők számát, így egyszerre akár 10 ember is bekapcsolódhat a beszélgetésbe. A vállalat a koronavírus körülményeire való tekintettel növelte fejlesztési forrásait, hogy a családok, munkatársak és iskolák egyre növekvő kapcsolattartási igényeinek megfeleljen.

Tovább

Ingyenessé válik a vállalati kommunikációs szoftver a járvány idejére

Kütyü Magazin - 2020. március 16.
Cikk csatolmány

A járvány megfékezése érdekében számos hazai cég otthoni munkavégzést rendel el, ez azonban nem minden munkakör esetén alkalmazható. A hazai startup cég, a Talk-a-bot ezért a járvány idejére ingyenesen elérhetővé teszi azt a vállalati kommunikációs szoftvert, amivel a vállalat vezetése és a dolgozók gyorsan, hatékonyan, titkosított formában tarthatják a kapcsolatot, akkor is, ha a kollégák nem rendelkeznek számítógéppel vagy e-maillel. 

Tovább

Ingyenes oktatási és szórakoztató tartalmak a Vodafone-tól

Kütyü Magazin - 2020. március 16.
Cikk csatolmány

A digitális oktatást biztosító adathasználat nélküli elérések mellett a következő három hónapra az előfizetőknek biztosított extra 15GB adatkeretet és április 30-ig mindenki számára elérhető prémium TV csatornákat nyújt a szolgáltató.

Tovább

100 GB ajándék net a Telenortól

Kütyü Magazin - 2020. március 15.
Cikk csatolmány

A Telenor HiperSuli programjában résztvevő pedagógusok jóideje alkalmaznak digitális eszközöket a normál tanmenetben is. A pénteken bejelentett iskolabezárások hírére aktivizálta magát a HiperSuli pedagógus-közösség és elkészült egy tanároknak/intézményeknek és szülőknek szóló javaslatcsomag, amelyet a nyilvánosság mellett a szakmai szervezetek felé közvetlenül is eljuttatnak a szervezők. Az iskolabezárások idejére összeállított szakmai javaslatcsomag az alábbi linken érhető el: http://hipersuli.hu/tavoktatas.

Tovább

Jön a LEGO Super Mario

Kütyü Magazin - 2020. március 13.
Cikk csatolmány

A LEGO Csoport bejelentette a Nintendóval való együttműködését, ami megváltoztatja mindazt, ahogy eddig az emberek Super Marióval találkoztak a fizikai világban, és ahogy LEGO kockákkal játszanak.

Tovább

Minden, amit az ETF kapcsán tudni érdemes

Kütyü Magazin - 2020. március 11.
Cikk csatolmány

Az Exchange Traded Funds, vagyis az ETF-ek témakörével foglalkozunk a cikk keretei között. Egyaránt meg fogjuk mutatni ennek a formátumnak az előnyeit, rávilágítunk a hasznosságára, egyúttal a vele kapcsolatos díjakat és költségeket is részletezni fogjuk.

Tovább

Ápold a kerted kényelmesen robotfűnyíróval

Kütyü Magazin - 2020. március 11.
Cikk csatolmány

A robotfűnyíró legnagyobb előnye, hogy nem kell felügyelni a működését. Amíg a kedvenc sorozataidat nézed vagy barátaiddal beszélgetsz, a fűnyíró szinte hangtalanul teszi a dolgát, és gondoskodik a kerted ápolt megjelenéséről. Ismerd meg a robotfűnyírók előnyeit, és töltsd kedvedre az időd fűnyírás közben is!

Tovább

Milyen a jó futócipő?

Kütyü Magazin - 2020. március 11.
Cikk csatolmány

Ahogy a legtöbb sporthoz, úgy a futáshoz is megvan a megfelelő felszerelés, így felkészülten indulhatunk el a napi frissítő úton. De mégis mire figyeljünk például a megfelelő cipő kiválasztásakor? Arra kell gondolni, hogy terepen fogjuk-e használni, de a szellőzés és a párnázottság is fontos szempont. Ismerd meg a New Balance futócipő kollekcióit, amelyek igazodni fognak célodhoz.

Tovább