Full HD videók és real-time értesítések az aggódó szülőknek

Kütyü Magazin - 2017. július 11.
Cikk csatolmány

Új multifunkciós éjjellátó kamera jelent meg a piacon a tajvani Zyxel jóvoltából. Az Aurora névre keresztelt eszköz Full HD felbontással, éjszakai móddal és real-time mobilértesítésekkel kínál alternatívát a felhasználók részére otthonuk biztosítására.

Tovább

Gyorsabb. Élesebb. Jobb.

Kütyü Magazin - 2017. július 11.
Cikk csatolmány

A Nikon az új AF-P NIKKOR 70–300mm f/4.5-5.6E ED VR objektív a sport-, természet- és úti fotósok számára kínál jobb lehetőséget a telefotók készítésére kézzel (állvány nélkül). A gyorsabb AF és a SPORT VR mód együttesen járulnak hozzá, hogy lépést tarthasson az eseményekkel a képélesség feláldozása nélkül. A könnyebb, időjárásálló konstrukciót bárhová magával viheti. 

Tovább

Páratlan részletgazdagságot biztosít az Axis Forensic WDR technológiája

Kütyü Magazin - 2017. július 10.
Cikk csatolmány

Az Axis számos új hálózati kamerájába integrálta új Forensic WDR technológiáját, jelentősen javítva ezzel a felvételek részletgazdagságát még nehéz fényviszonyok mellett is. 

Tovább

Mesés vakáció a legkisebbeknek a Telekomtól

Kütyü Magazin - 2017. július 10.
Cikk csatolmány

Júliusban a legkisebbek szórakozásáról gondoskodik a Telekom a szokásos csatornanyitásával akár otthon, akár a neten a TV GO-val: ez alkalommal két, kifejezetten gyerekeknek szóló szórakoztató csatorna érhető el minden Telekom TV előfizető számára. 

Tovább

Elindult a Paramount Channel nyári szabadtéri mozija Siófokon

Kütyü Magazin - 2017. július 10.
Cikk csatolmány

Lézeres akadálypályával és kötélen leereszkedős fotózással indult a Paramount Channel filmcsatorna nyári szabadtéri mozija Siófokon. A teltházas vetítésen izgalmas kütyükből, kettős ügynökökből és veszélyes robbanásokból sem volt hiány. Rékasi Károly is a csillagok alatt mozizott, ahol egy röpke pillanatig újra az általa szinkronizált Tom Cruise szerepébe bújt és a Mission: Impossible ominózus jelenetét reprodukálva ereszkedett le egy kötélen.

Tovább

Kesztyűvel olvashatnak a látássérültek

Kütyü Magazin - 2017. július 5.
Cikk csatolmány

Négy egyetemista diák projektje, a GlovEye képviseli hazánkat a Microsoft Imagine Cup innovációs versenyének nemzetközi döntőjén idén júliusban, Seattle-ben. A látássérülteknek az olvasás élményét visszaadó találmányból prototípus is készült, amit a diákcsapat hivatalosan is átadott a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (VGYOSZ).

Tovább

Új élmények a próbafülkében

Kütyü Magazin - 2017. július 5.
Cikk csatolmány

Magyarországon is bemutatkozott a jövő próbafülkéje, ami a legújabb technológiákat felvonultatva köti össze az offline és online világot. A digitális próbafülke új szintre emeli a vásárlói élményt a fogyasztók számára, míg a kereskedők egy különleges értékesítési és marketing eszközzel gyarapodhatnak. 

Tovább

A Lexmark bemutatja a kis- és középvállalkozások számára tervezett új termékcsaládját

Kütyü Magazin - 2017. július 4.
Cikk csatolmány

A képalkotás terén világelső Lexmark International bejelentette KKV-knak szánt új termékcsaládja bevezetését. Ezek a nagyteljesítményű és kedvező árú modellek teljes lelki nyugalmat garantálnak hosszú jótállási idejük révén és azáltal, hogy tökéletesen a KKV-k igényeire szabták őket. 

Tovább

Belépőszintű fényképezőgép a Canontól: EOS 200D

Kütyü Magazin - 2017. június 30.
Cikk csatolmány

Ma jelentette be a Canon a legújabb belépő szintű gépét az EOS 200D-t. A masina azokat a felhasználókat célozza meg, akik mobilos fotózásról most váltanának a magasabb szintű fényképezésre.

Tovább

Új képérzékelő márka a Samsungtól

Czipperer Dia - 2017. június 29.
Cikk csatolmány

A Samsung Electronics a 2017-es shanghaji Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress, MWC) bemutatta új képérzékelő márkáját, az ISOCELL-t. 

Tovább