Legújabb generációs A3-as színes nyomtatók és MFP-k

Kütyü Magazin - 2017. június 14.
Cikk csatolmány

A képalkotó megoldások terén világelső Lexmark International, Inc. bemutatta A3-as színes lézernyomtatóinak és intelligens multifunkciós termékeinek (MFP-k) legújabb generációját, köztük kilenc olyan új modellt, amelyek a legnagyobb igényeket támasztó munkacsoportokat hivatottak gyors, hatékony és biztonságos képalkotó szolgáltatásokkal kiszolgálni.

Tovább

Környezettudatos megoldás tintasugaras technológiával

Kütyü Magazin - 2017. június 13.
Cikk csatolmány

Az Epson új WorkForce Enterprise ökológiailag hatékony üzleti másolók szupergyors, akár 100 oldal/perc nyomtatási sebességre képesek. Az irodai, színes, A3-as nyomtató olyan környezeti előnyökkel rendelkezik, amelyeket csupán a tintasugaras technológia képes biztosítani, így alacsony energiaigényű, kevesebb kellékanyagot használó megoldást jelent, akár a lézeres fénymásolók áráért. 

Tovább

Használat közben tölti vezeték nélkül gamer egereit a Logitech

Kütyü Magazin - 2017. június 13.
Cikk csatolmány

Több mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech G, a Logitech saját márkája bemutatta két új technológiáját. 

Tovább

Konferenciakamera kis terekre optimalizálva

Kütyü Magazin - 2017. június 10.
Cikk csatolmány

A Logitech a héten jelentette be legújabb konferenciakamera megoldását a Logitech MeetUp-ot. A kifejezetten kis konferencia- és tárgyalótermekre tervezett MeetUp 120 fokos látószöge segítségével mindenki tisztán látható, aki részt vesz a videó konferencián. 

Tovább

A jövő tévéjével érkezik Magyarországra az LG

Kütyü Magazin - 2017. június 9.
Cikk csatolmány

Letisztult forma, egyszerű elegancia, penge vékony OLED panel: Magyarországra is megérkezett az LG falra simítható tévéje, az LG SIGNATURE OLED W7. 

Tovább

A HyperX perifériákkal támogatja a DreamHack közelgő gamer versenyeit

Kütyü Magazin - 2017. június 9.
Cikk csatolmány

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy perifériákra kiterjedő partnermegállapodást kötött a DreamHackkel a közelgő DreamHack Summer és Atlanta Rocket League Championships rendezvényekre. 

Tovább

Az AOC és a Studio F. A. Porsche által tervezett monitor elnyerte a COMPUTEX 2017 d&i díjat

Kütyü Magazin - 2017. június 9.
Cikk csatolmány

A kijelzőgyártásban vezető szerepet betöltő AOC bejelenti, hogy az AOC PDS271, az új PDS-monitorsorozat tagja, elnyerte a 2017-es COMPUTEX d&i díjat. A nemrégiben bemutatott 24 hüvelykes PDS241 és 27 hüvelykes PDS271 monitorok a Studio F. A. közreműködésével kerültek megtervezésre.

Tovább

Újdonságok a Telekom IPTV szolgáltatásban

Kütyü Magazin - 2017. június 8.
Cikk csatolmány

A Telekom IPTV előfizetői júniustól új kezelőfelülettel és menürendszerrel találkozhatnak, amelyek az eddigieknél gyorsabb és könnyebb navigálást tesznek lehetővé.

Tovább

A Logitech G bemutatja a mindennapokra tervezett gamer headseteket

Kütyü Magazin - 2017. június 8.
Cikk csatolmány

A Logitech saját, gamer márkája a Logitech G a mai napon mutatta be a Logitech G433 7.1 Gaming Headsetet és a Logitech G233 Prodigy Gaming Headsetet. A fejhallgatók szabadalmaztatott Pro-G hangsugárzókkal, pehelykönnyű, kifejezetten kényelmes kialakítással érkeznek.

Tovább

A wi-fi és úti vasaló a nyaralás elmaradhatatlan kellékei

Kütyü Magazin - 2017. június 7.
Cikk csatolmány

Kiderült, hogy kamera, hajszárító és laptop nélkül nem megyünk nyaralni, a mobiltelefont pedig leggyakrabban fényképezésre, zenehallgatásra vagy navigációra használjuk.

Tovább