Fiataloknak, fiatalokkal jön a Telekom új ajánlata

Kütyü Magazin - 2021. június 3.
Cikk csatolmány

Ahány ház, annyi szokás és ahány előfizető, legalább annyi igény – ezt felismerve a Magyar Telekom kifejezetten a fiatalokra szabva állította össze legújabb ajánlatát. De honnan tudja egy vállalat, hogy mire van szüksége a huszonéveseknek? A legbiztosabb forrásból: megkérdezte őket, és a kezükbe adta a döntés lehetőségét.

Tovább

Új hobbi és gaming márkát mutatott be a Kingston

Kütyü Magazin - 2021. június 3.
Cikk csatolmány

Kingston Technology Europe Co LLP bemutatta új, nagy teljesítményű hobbi PC-felhasználóknak és gamereknek szánt márkáját, amely a Kingston FURY nevet kapta. A név a már eddig is népszerű, 2014-ben létrehozott FURY termékkategória elnevezését viszi tovább. A HyperX memóriatermékek példátlan sikerére alapozva a vállalat az új márkát DRAM, flash és SSD gaming termékcsaládjainál vezeti be. A Kingston ezzel alaptevékenysége forrásait és szakmai tudását kamatoztatva megalkotja nagy teljesítményű memóriatermékei következő generációját.

Tovább

Fókuszban a leggyorsabban fejlődő mobiltechnológia

Kütyü Magazin - 2021. június 1.
Cikk csatolmány

A konnektivitási forradalom átalakítja majd az életünket és a vállalkozások jövőjét, és mára adottak a technológia tömeges elterjedésének feltételei. A Fidelity szakértői úgy vélik, a befektetők még nem számoltak annak a következményeivel, hogy bárkinek állandóan 200 megabit és 1 gigabit közötti adatátviteli sebesség áll majd rendelkezésére a mobiltelefonja révén. Ez a technológia hatalmas ugrás lesz a távközlés frontján, a tech-befektetők előtt álló lehetőség pedig hatalmas, mindent átható és éveken át jelen lesz.

Tovább

A hajópadló vitathatatlan előnyei

Kütyü Magazin - 2021. június 1.
Cikk csatolmány

Ha belépünk egy helyiségbe, az első dolog, ami a szemünk elé kerül, az a padló. Lényegében a szoba legmeghatározóbb eleméről van szó, annak ellenére, hogy nem szentelünk különösebb figyelmet neki.

Tovább

Az Islay-régió és az onnan származó híres-nevezetes whiskycsodák

Kütyü Magazin - 2021. június 1.
Cikk csatolmány

Nem akármilyen híres és nevezetes vidékről lesz szó ebben a bejegyzésben, ugyanis a whiskykészítés fellegváraként is emlegetett Islay-régió bemutatásának szenteljük magát a cikket. Whiskyrajongóknak és felfedezőknek majdhogynem kötelező olvasmány.

Tovább

Magyar cég szoftverével játszanak az Uber és a Microsoft munkatársai

Kütyü Magazin - 2021. június 1.
Cikk csatolmány

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb hazai fejlesztése a Flinkit!, amely a klasszikus céges csapatépítőket ötvözi akár home office-ban, akár szabadtéren játszható saját online játékokkal. A fejlesztők komoly HR-es tapasztalatokra építve dolgozták ki a platformot, ami különböző kerettörténetek köré épülő kihívások elé állítja a játékosokat. Pintér Antal ötletgazda arról beszélt, mivel a koronavírus-járvány miatt az irodai munkavégzés háttérbe szorult, a személyes találkozók száma lecsökkent, alkalmazásukat azonnal az igényeknek megfelelően alakították át, így a korlátozások mellett is lehetővé téve az értékes csapatépítők megtartását.

Tovább

Kingston felmérés a digitális eszközhasználati szokásokról

Kütyü Magazin - 2021. május 31.
Cikk csatolmány

Az elmúlt egy évben szinte teljesen digitalizálódott az életünk. A koronavírus-járvány hatására még inkább hozzá nőttünk a telefonunkhoz és a számítógépünkhöz, hiszen a virtuális térben éljük a mindennapjainkat: itt dolgozunk, tanulunk, beszélgetünk a szeretteinkkel, „járunk” koncertre, színházba, moziba. Ám ez komoly kihívás elé állítja a gépeinket, hiszen még gyorsabb teljesítményre és még több adat tárolására van szükség, ráadásul sokaknak új eszközöket is be kellett szerezniük, hogy dolgozni vagy tanulni tudjanak. 

Tovább

Újabb monitorral bővült a Philips B Line termékcsalád

Kütyü Magazin - 2021. május 31.
Cikk csatolmány

Az akár otthonról, akár irodában sok órán át a monitor előtt dolgozóknak egyedi igényeik vannak arra vonatkozóan, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék ezeket a hosszú órákat. A Philips Monitors B Line termékcsaládot kifejezetten ilyen és további igényeknek a kielégítésére tervezték, támogatva ezáltal a kényelmes, megbízható és biztonságos monitort kereső szakemberek széles körét. A Philips monitorok bejelenti legújabb B Line termékét a 243B9H modellt, amely 24 hüvelyk (23,8 hüvelyk / 60,5 cm) képernyőátmérővel, full HD felbontással és 75 Hz képfrissítési sebességgel rendelkezik.

Tovább

Új Precision modellekkel bővítette portfólióját a Dell

Kütyü Magazin - 2021. május 28.
Cikk csatolmány

A Dell Technologies bővítette belépőszintű munkaállomás portfólióját és bemutatta a kisméretű Precision 3450-et és a toronykivitelű Precision 3650-et. Az új modellek a legnagyobb teljesítményt és számítási kapacitást igénylő feladatokkal is könnyedén megbirkóznak a professzionális processzorok, tárolórendszerek és grafikus vezérlők segítségével – legyen szó szerkesztésről, tervezésről vagy CAD-munkafolyamatokról. A vállalat szoftverfejlesztő partnereivel – például Adobe, Autodesk és sokan mások – azon dolgozik, hogy a folyamatos tesztelésnek és optimalizálásnak köszönhetően a lehető legjobb élményt biztosítsák a felhasználóknak.

Tovább

A Xiaomi tartja globális harmadik helyét a mobilgyártók között

Kütyü Magazin - 2021. május 28.
Cikk csatolmány

Az internetes szolgáltatásokat nyújtó Xiaomi Corporation (a továbbiakban “Xiaomi” vagy a “Vállalatcsoport”; stock code:1810), amely elsősorban okostelefonokat és IoT platformon keresztül összekapcsolt okoseszközöket gyárt és fejleszt, ismertette auditált és konszolidált pénzügyi eredményeit a 2021. március 31-én lezárult negyedévre vonatkozóan. 

Tovább