Indul a Nikon 7 fotópályázat!

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 11.
Cikk csatolmány

A Nikon 7 fotópályázat már több éve nagy sikerrel mozgósítja a hazai amatőr és profi fotós közösséget. A Nikon magyarországi képviselete és szakmai zsűrije mától 28 napon keresztül, 28 inspiráló témában várja az alkotók munkáit.

Tovább

Meghódítják az üzleti világot a sportosan elegáns karórák

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 10.
Cikk csatolmány

A Casio G-SHOCK órák rendkívül népszerűek, azonban sokan úgymond csak „második” óraként használják őket. Bár az üzleti életben lazultak a megjelenésre vonatkozó öltözködési konvenciók, sokan nem merik viselni a kifejezetten sportos órákat. 

Tovább

HAPPY HOME a UPC-től

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 7.
Cikk csatolmány

Új arculata és szlogenje van szeptembertől a UPC-nek. Az „Élmény minden pillanat” kifejezi a UPC elkötelezettségét az iránt, hogy az ügyfelek a lehető legjobban érezzék magukat otthonukban. 

Tovább

Az LG az IFA-n bemutatja a Dolbyval és a Technicolorral közösen fejlesztett új tévés innovációit

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 6.
Cikk csatolmány

Az idei IFA-n az LG bemutatja, milyen fantasztikus eredmények születtek a televíziózás két legnevesebb szereplőjével, a Dolbyval és a Technicolorral kötött partnerségéből.

Tovább

A Speedo és a Samsung felkavarják az állóvizet

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 5.
Cikk csatolmány

A Samsung Electronics és a Speedo International támogatják a világ úszóit, hogy folyamatosan monitorozhassák saját teljesítményüket, ezért hozzáférést biztosítanak számukra a Speedo On platformhoz, amely a kategóriája jelenlegi legjobb megoldása. 

Tovább

A Nikon nagykövete, Vincent Munier a veszélyeztetett hópárducot fotózta

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 5.
Cikk csatolmány

A Nikon európai nagykövete, a vad- és természetfotós Vincent Munier ambiciózus küldetést vitt véghez, hogy megörökítse az utókor számára Tibet legveszélyeztetettebb vadvilágát. 

Tovább

Segít az olvasástanulásban a BOOKR Kids

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 5.
Cikk csatolmány

Folyamatos vitatéma, hogy jó ötlet-e a gyerek kezébe táblagépet vagy okostelefont adni. Ha pedig már engedélyezett a képernyő, a konfliktus tovább fokozódik: mennyit, mikor és mit? 

Tovább

A Razer az FPS piacot veszi célba a testreszabható Basilisk egérrel

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 5.
Cikk csatolmány

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája bejelentette a Razer Basilisket – egy csúcstechnológiás funkciókkal rendelkező, testreszabható egeret, kifejezetten az első személyű lövöldözős (FPS) játékokhoz. A Razer nagy múltra visszatekintő, célirányos egércsaládja ezzel egy új taggal gazdagodik, az FPS játékokra tervezett Razer Basiliskkel.

Tovább

A Deutsche Telekom és a Huawei működésbe helyezte Európa első 5G kapcsolatát

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 4.
Cikk csatolmány

Elkészült a Deutsche Telekom németországi 5G hálózata: a DT berlini belvárosban található, kereskedelmi használatban lévő hálózatán éles üzembe helyezték az 5G technológiát, amely másodpercenként több mint 2 gigabit sebességgel, és csupán 3 milliszekundumnyi késleltetéssel működik a 3,7 gigahertzes spektrumban. A Huawei által gyártott berendezés megfelel az 5G New Radio (NR) 3GPP specifikációknak, a kereskedelmi üzembe helyezés az európai premiert jelenti és fontos mérföldkő az 5G globális fejlődése során.

Tovább

A Huawei bemutatta a mobil mesterséges intelligencia jövőjét

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 3.
Cikk csatolmány

A Huawei fogyasztói üzletága a berlini IFA (Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai és Háztartási Gép Vásár) szakkiállításon bemutatta az első, mobil mesterséges intelligencia (AI) platformú processzorát, a Kirin 970-et, illetve ismertette az AI jövőjével kapcsolatos vízióját. 

Tovább