Az előrelátó utazás a kulcs

Kütyü Magazin - 2020. január 15.
Cikk csatolmány

Minden utazás stresszes egy kicsit, így a legjobb, ha minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy minimalizáljuk a kellemetlenségeket. Éppen ezért nagyon figyeljünk oda, hogy lehetőleg csupa hasznos kelléket pakoljunk be az utazáshoz.

Tovább

Hangulatjavítás a lakásban dekor lámpák segítségével

Kütyü Magazin - 2020. január 15.
Cikk csatolmány

Amikor csak ránézünk egy dekor lámpára, valahogy észrevehetetlenül is javul valamelyest a hangulatunk. Pontosan ebben rejlik ezeknek a praktikus és kifejezetten hasznos kellékeknek a hasznossága.

Tovább

A finom és tápláló falatokat minden kutya megérdemli!

Kütyü Magazin - 2020. január 15.
Cikk csatolmány

Amennyiben te is büszke kutyatulajdonos vagy, nyilván egyetértesz abban, hogy kis kedvencednek mindenből a legjobb dukál. Ez ugyanúgy igaz a fekhelyére, játékaira, mint az eledelére. Sok gazdi azonban itt véti a legnagyobb hibát, ugyanis nem veszi figyelembe, hogy a négylábúaknak éles fogaik és rövid emésztőrendszerük van, ezért az állati zsírokat és fehérjéket tudják a leghatékonyabban felhasználni. 

Tovább

A legjobb gamer egerek még jobbak lettek

Kütyü Magazin - 2020. január 15.
Cikk csatolmány

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer DeathAdder V2 - a Razer legkelendőbb egérsorozatának legújabb tagjának - valamint a Razer Basilisk V2, a Razer rendkívül testreszabható gamer egerének megjelenését, melyek mindegyike a Razer iparág-vezető, legújabb egér technológiáival került továbbfejlesztésre és frissítésre.

Tovább

A HONOR MagicWatch 2 januárban Magyarországra is megérkezik

Kütyü Magazin - 2020. január 15.
Cikk csatolmány

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy január 20-tól Magyarországon is elérhető lesz a Honor MagicWatch 2. Az eszköz egyetlen feltöltéssel*  akár 14 napig működik, és személyre szabható óralapokkal tehető egyedivé.

Tovább

Egyszerűség és teljesítmény környezettudatos profi felhasználóknak

Kütyü Magazin - 2020. január 15.
Cikk csatolmány

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips 243B9 LCD monitor megjelenését. Az USB-C dokkolóval, nagysebességű USB 3.2 csatlakozóval és 1920x1080 Full HD felbontású, IPS technológiával ellátott 24 hüvelykes (60,5 cm képátlós) monitor célja, hogy még nagyobb egyszerűséget — és ezzel együtt nagyobb termelékenységet — biztosítson a munkahelyeken. A SmartErgo Base lábazatnak, az energiatakarékos PowerSensor technológiának és a 100%-ban újrahasznosítható csomagolásnak köszönhetően garantált a felhasználói kényelem és a csökkentett káros környezeti hatás.

Tovább

Új fejlesztés érkezett a felhő alapú hálózatokhoz

Kütyü Magazin - 2020. január 14.
Cikk csatolmány

A tajvani Zyxel bejelentette a Nebula felhő alapú hálózati megoldásának frissítését. A megújult, stílusos felhasználói kezelőfelület mellett a Nebula most még több intelligens menedzsment eszközt kínál, számos további eszközzel vált kompatibilissé. A frissített funkciók magasabb szintre emelik a megoldást, így a felhasználók még könnyebben maximalizálhatják a felhő alapú hálózatokban rejlő potenciált.

Tovább

A Kingston bootolható adatközponti NVMe SSD-vel lép piacra

Kütyü Magazin - 2020. január 14.
Cikk csatolmány

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új, bootolható adatközponti meghajtóját, a DC1000B M.2 NVMe-t. Az SSD ideális az egy vagy két M.2 NVMe meghajtóhellyel ellátott kiszolgálók rendszerindításához, és felszabadítja az értékes előoldali 2,5”-os meghajtó-modulhelyet az adattárolási kapacitás bővítésére. A 2280-as méretű DC1000B védett az áramkimaradás ellen, és 0,5 DWPD tartóssági értékkel garantálja a hosszabb élettartamot, továbbá kiemelkedő teljesítményt nyújt 3,2 GB/s és 205K IOPS sebességgel. Kifejezetten a rendszerindítás, valamint az alkalmazások gyorsítótárazásának és naplózásának támogatására készült megoldás. 

Tovább

Hatalmasat nőtt a HONOR a viselhető okoseszközök kategóriájában

Kütyü Magazin - 2020. január 14.
Cikk csatolmány

A Honor nemzetközi okostelefon és okoszeszköz márka 2019-ben jelentős növekedésről számolt be a Kínán kívüli piacokon. Az év első három negyedévében 21 százalékos növekedést ért el a leszállított okostelefonok darabszámát illetően, az előző év ugyanazen időszakához képest.*  Jövőbe mutató, 1+8+N stratégiájának**  is köszönhetően pedig 1333 százalékkal nőtt a leszállított viselhető okoseszközök száma ugyanebben az időszakban.***  A márka tovább erősítette jelenlétét a kulcspiacokon, Oroszországban 25 százalékos piacrészesedéssel bír.****

Tovább

Az LG és a Luxoft piacvezető megoldássá fejleszti a webOS Auto platformot

Kütyü Magazin - 2020. január 13.
Cikk csatolmány

Az LG Electronics (LG) és a Luxoft — a DXC Technology leányvállalata — a jövőben közösen fejlesztik és terjesztik ki a webOS Auto platformot a gyártásra kész rendszerek számára.

Tovább