A magyarok legjobban az akciójátékokat kedvelik

Kütyü Magazin - 2018. június 7.
Cikk csatolmány

A PayPal és a SuperData piackutató közzétette a PayPal 2018 Gaming Insights című nemzetközi felmérésének eredményeit. A 25 országban készült kutatás izgalmas bepillantást enged a játékfejlesztők, a tartalomgyártók és a játékosok világába.

Tovább

A Razer Chroma világítása mostantól a harmadik felek által gyártott eszközökön is engedélyezésre kerül

Kütyü Magazin - 2018. június 7.
Cikk csatolmány

A világ legnagyobb, játékeszközökre szánt világítási ökoszisztémája az egységes játékélményt biztosító stratégiai partnerségek révén mostantól nem csak a Razer eszközein lesz elérhető.

Tovább

Játszva tanítja a legkisebbeket a Telekom és a Nick Jr.

Kütyü Magazin - 2018. június 7.
Cikk csatolmány

Gyerekeknek szóló, tanulságos meséket bemutató csatornával egyszerre szórakoztatja és fejleszti a legkisebb gyerekeket júniusban a Telekom. 2018. június 1.-én déltől, 2018. július 2.-a déli tizenkét óráig a szokásos 7-es csatornán a Nick Jr. csatorna szabadon elérhető minden lakossági Telekom TV előfizető számára.*

Tovább

A Samsung bemutatta a kereskedelmi célú The Wall Professional kijelzőjét

Kütyü Magazin - 2018. június 7.
Cikk csatolmány

A Samsung az InfoComm 2018 kiállításon mutatta be a The Wall Professionalt, a moduláris, MicroLED kijelzőt, melynek mérete akár több száz colosra is bővíthető, miközben lenyűgöző fekete színt, fényerőt és kontrasztot biztosít bármely kereskedelmi környezetben. 

Tovább

A Sony World Photography Awards 2019-ben új kategóriákkal bővül

Kütyü Magazin - 2018. június 6.
Cikk csatolmány

Már lehet jelentkezni a világ legsokoldalúbb fotópályázatára, a World Photography Organisation által szervezett Sony World Photography Awards-ra. A világszinten meghatározó fotópályázatnak számító versenysorozatot 12. alkalommal rendezik meg, 2019-ben ráadásul három új kategóriában is nevezhetnek a versenyzők. Egyúttal bejelentették a korábbi győzteseknek odaítélt Sony Grant legutóbbi díjazottjait is.

Tovább

Új kompakt fényképezőgép és markolat a Sonytól

Kütyü Magazin - 2018. június 6.
Cikk csatolmány

A Sony bemutatta a népszerű Cyber-shot RX100 sorozat legújabb tagját, az RX100 VI kompakt fényképezőgépet (DSC-RX100M6) és a VCT-SGR1 markolatot.

Tovább

Az LG wifis robotporszívója ijesztette el a betörőt

Kütyü Magazin - 2018. június 5.
Cikk csatolmány

Az otthonok biztonsága világszerte egyre nagyobb jelentőséggel bír a vásárlók számára. Egyre többen fektetnek be olyan rendszerekbe, amelyekkel biztonságban tudhatják lakásaikat még akkor is, amikor nem tartózkodnak otthon. Az LG egyik készüléke már ezen a területen is hasznos megoldásokat kínál: a wifis HOM-BOT robotporszívó nemrégiben sikeresen elijesztett egy betörőt az izraeli Holon városában, miközben értesítette a lakás tulajdonosát a rablási kísérletről.

Tovább

Ezeket a karórákat szereti Hollywood

Kütyü Magazin - 2018. június 4.
Cikk csatolmány

Az elmúlt évtizedekben a Casio karórák kivették a részüket az időutazások megvalósításából, valamint a földönkívüliekkel és a cápákkal vívott harcokból. Mindezekre többnyire csak a filmvásznon került sor, mert Hollywood előszeretettel tette le a voksát egy-egy japán óra mellett.

Tovább

2018 esküvői fényképezési trendjei

Kütyü Magazin - 2018. június 4.
Cikk csatolmány

Nikon Európai Esküvői Közösségének 2017-es létrehozását követően a Nikon bemutatja első esküvői fényképezési lookbookját – egy illusztrált útmutatót a klasszikus, az aktuális és a feltörekvő trendekhez – a Nikon válogatott, kiemelkedő európai esküvői fotósokból és véleményvezérekből összeállított testületének előrejelzései alapján.

Tovább

Da Vinci Kids a Vodafone Pass-ban

Kütyü Magazin - 2018. június 4.
Cikk csatolmány

A berlini székhelyű Da Vinci Media megállapodást kötött a Vodafone Magyarországgal, melynek eredményeként mostantól a cég Da Vinci Kids elnevezésű, kisiskolásoknak szóló okos alkalmazása is elérhető a Vodafone Video Pass csomag részeként. 

Tovább