Huawei Band 2 Pro figyeli a felhasználó minden szívdobbanását

Kütyü Magazin - 2017. november 13.
Cikk csatolmány

November 15-től Magyarországon is elérhető lesz a Huawei új okoskarkötője, a Huawei Band 2 Pro. A készülék egész nap figyeli a felhasználó szívritmusát és légzését, éjszakánként pedig az alvás mennyiségét és minőségét is monitorozza, így kiváló partner az egészség megőrzésében és a sportolásban. 

Tovább

Öt Logitech termék nyert CES 2018 Innovációs Díjat

Kütyü Magazin - 2017. november 13.
Cikk csatolmány

A Logitech a mai napon jelentette be, hogy öt terméke is megkapta a CES 2018 Innovációs Díjat. Az elismert termékek a Jaybird RUN, a Logitech G POWERPLAY Wireless Charging System, a Logitech Circle 2, a Logitech CRAFT Advanced Keyboard with Creative Input Dial, és a Logitech Flow.

Tovább

Az HBO közvetlen előfizetésű online szolgáltatást indít négy közép-európai országban

Kütyü Magazin - 2017. november 13.
Cikk csatolmány

Az HBO mostantól közvetlenül is elérhetővé válik az előfizetők számára Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában. 

Tovább

Újabb kódolatlan hetek a MinDig TV-n!

Kütyü Magazin - 2017. november 9.
Cikk csatolmány

November 10. és 23. között kódolatlanul érhető el a Comedy Central műsora minden MinDig TV néző számára, november 13-26. között pedig a Cool csatorna is ingyenesen fogható lesz 750 ezer MinDig TV háztartásban.

Tovább

Új hangszórót mutatott be a B&O PLAY

Kütyü Magazin - 2017. november 9.
Cikk csatolmány

A B&O PLAY ma bemutatta a vezeték nélküli otthoni hangszórók családjának legkisebb méretű tagját, a Beoplay M3-at. Önállóan is erőteljes, de még lenyűgözőbb B&O PLAY és Bang & Olufsen többszobás hangszórókkal kombinálva. Stílusa kitűnően alkalmazkodik ízlésedhez, a Beoplay M3 tervezője a díjjal kitüntetett Cecilie Manz, a finomításokat pedig a Bang & Olufsen akusztikus mérnökei végezték. Nekik köszönhetően az M3 a hamisíthatatlan Bang & Olufsen hangzás élményét hozza el otthonodba. Merülj el a hangok ölelésében! 

Tovább

A Lenovo nemzetközi mezőnnyel erősíti a novemberi Lenovo Legion Kupát

Kütyü Magazin - 2017. november 9.
Cikk csatolmány

A november 18-án és 19-én, a Hungexpo területén megrendezésre kerülő PlayIT rendezvénysorozat idén ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Lenovo Legion Kupa elszánt rajongói előtt, melyen egy eddig nem látott, Overwatch nemzetközileg nyílt kvalifikációs torna és LoL döntő várja a játékosokat. Az egész éven átívelő bajnokság során mintegy 2,5 millió forint értékű összdíjazási nyereményért küzdhetnek meg a játékosok.

Tovább

Mostantól közel 120 ezer UPC ügyfél netezhet gyorsabban

Kütyü Magazin - 2017. november 8.
Cikk csatolmány

Másodpercenként 120 megabitre emeli az internet sebességét a UPC közel 120 ezer ügyfele számára. Az érintett ügyfeleknek nem jelent többletköltséget a sebességnövelés, és azt külön igényelniük sem kell, mivel a UPC központilag állítja be a módosítást.

Tovább

360 fokos és 3D-s videók lephetik el a tévéműsorokat

Kütyü Magazin - 2017. november 8.
Cikk csatolmány

A legfejlettebb okostelefonoknak köszönhetően ma már bárki készíthet és feltölthet a közösségi oldalára 360 fokos (panoráma) videókat. A technológia karöltve a 3D-vel azonban hamarosan az esti tévéhíradóban és kedvenc televíziós show-műsorainkban is megjelenhet. A közel másfél milliárd forint összértékű Hyper360 projekt keretében ugyanis egy nyolctagú nemzetközi konzorcium részeként a magyar Drukka által fejlesztett videós technológia forradalmasíthatja az európai televíziózást.

Tovább

Megérkezett az új, kompakt, ultra teleobjektív POWER O.I.S. képstabilizátorral

Kütyü Magazin - 2017. november 8.
Cikk csatolmány

A Panasonic bemutatta új, fix gyújtótávolságú teleobjektívjét, a LEICA DG ELMARIT 200mm / F2.8 / POWER O.I.S. (35 mm-es rendszer egyenértéke: 400 mm) objektívet. 

Tovább

Az európai prémium televíziós piacot célozza OLED kijelzőivel az LG Display

Kütyü Magazin - 2017. november 6.
Cikk csatolmány

A kijelzőtechnológiák globális vezető innovátorának számító LG Display a prémium televíziók kulcsfontosságú piacaként tekint Európára, és kiemelt célja, hogy az idei ünnepi szezonban az OLED képernyős készülékek kerüljenek a fogyasztók kívánságlistájának élére. 

Tovább