Az LG kereskedelmi kijelző-termékcsaládja optimalizált vertikális megoldások egész sorát kínálja

Kütyü Magazin - 2018. február 7.
Cikk csatolmány

Az OLED termékek globális piacvezető gyártójának számító LG Electronics a 2018-as Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon mutatja be azokat az optimális vertikális kijelző-megoldásokat, melyek bármely üzleti környezetben használhatók, a kiskereskedelemtől kezdve a nyilvános tereken át az irodákig. Futurisztikus, sokoldalú kijelzők, köztük az átlátszó OLED, az Open Frame OLED, az ultravékony kávás OLED videófal és más termékek kápráztatják majd el az ISE látogatóit.

Tovább

Online tamagocsin gyakorolhatnak a jövő HR-esei

Kütyü Magazin - 2018. február 6.
Cikk csatolmány

A munkaadók számára a kollégák megtartása kulcsfontosságú feladat a következő öt évben, miközben egy teljesen új elvárásokkal rendelkező generáció kerül a munkaerőpiacra. A HR szakma valós kihívásait mutatja be a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) saját fejlesztésű játéka, a HR tamagocsi. A gamifikációba ültetett online HR-teszt az emberi erőforrás szakma iránt érdeklődő diákoknak segít a pályaválasztásban.

Tovább

Ez is eljött: maximális választási szabadság a Zyxeltől

Kütyü Magazin - 2018. február 6.
Cikk csatolmány

A vállalkozások a helyszíni hálózat kiépítése közben rengeteg kihívással szembesülhetnek, a Zyxel új, NebulaFlex funkciójával viszont könnyebben vehetik a felmerülő akadályokat. 

Tovább

Innovatív megoldás a Panasonictól az olimpiára

Kütyü Magazin - 2018. február 6.
Cikk csatolmány

A Panasonic az olimpiai játékok TOP szponzoraként és hivatalos nemzetközi paralimpiai partnerként támogatja a főként a koreai Pjongcsang városában megrendezésre kerülő XXIII. Téli Olimpiai Játékokat és a XII. Téli Paralimpiai Játékokat. A rangos eseményen 19 sportoló, köztük éremesélyesek is képviselik hazánkat.

Tovább

Mesterséges intelligencia alkalmazásokat támogat a Samsung új SSD-je

Kütyü Magazin - 2018. február 6.
Cikk csatolmány

A Samsung új 800 gigabájtos (GB) SZ985 Z-SSD szilárdtest meghajtója mérföldkövet jelent a mesterséges intelligenciához, IoT alkalmazásokhoz és a nagy mennyiségű adatfeldolgozáshoz köthető tárhelyproblémák megoldásában. A Z-SSD olyan korszerű vállalati alkalmazásokat támogat, mint a mesterséges intelligencia elemzésekhez szükséges szuper-számítástechnika.

Tovább

Kódolatlan hetek a LiChi TV-n

Kütyü Magazin - 2018. február 4.
Cikk csatolmány

Két hétig kódolatlanul érhető el a LiChi TV műsora minden MinDig TV néző számára, a 49. programhelyen. A 2018. február 5-18. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban a TV2 Csoport gasztrocsatornájának főzőműsorait ingyenesen láthatják a nézők.

Tovább

Ezeket az órákat keresik Valentin-nap alkalmából

Kütyü Magazin - 2018. február 3.
Cikk csatolmány

Valentin-nap alkalmából sokan gondolnak arra, hogy meglepjék kedvesüket valamilyen ajándékkal. Az ideális meglepetés nem csak romantikus, hanem személyes is. A Casio szerint egyre többen keresik karórákat a szerelmesek ünnepe előtt. 

Tovább

A felhőbiztonság nemcsak a legnagyobbaknak jár

Kütyü Magazin - 2018. február 2.
Cikk csatolmány

Új, kifejezetten a kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett tűzfal megoldásokat vezetett be a magyar piacra a hálózati kommunikációs eszközöket gyártó Zyxel. 

Tovább

Megérkeztek a Fujitsu következő generációs ETERNUS All-Flash és hibrid tárolórendszerei

Kütyü Magazin - 2018. február 1.
Cikk csatolmány

A Fujitsu bemutatta ETERNUS AF S2 all-flash tárolótömbjei és ETERNUS DX S4 középkategóriás hibrid rendszerei következő generációját. A digitális vállalatok növekedése, üzletmenet-folytonossága és hatékony működése által támasztott teljesítményigényeket kielégítő, új tárolók maximális interoperabilitást és egyszerű migrációs útvonalat biztosítanak a hibrid és az all-flash tárolók között.

Tovább

Szívdiagnosztikai szolgáltatással bővül az Idősügyi Infokommunikációs Program

Kütyü Magazin - 2018. február 1.
Cikk csatolmány

Februártól új eszköz egészíti ki a szépkorúak életminőségét javító programot – jelentették be 2018. január 31-én, Füzesabonyban. A szívdiagnosztikai készüléknek köszönhetően gyorsabbá és egyszerűbbé válik az idősek szűrése, a szívbetegek azonosítása, állapotuk nyomon követése.

Tovább