Szűrés

A(z) WiFi 6 kulcsszót tartalmazó cikkek

A legkelendőbb WiFi 6 hozzáférési pontok sorozata új, több gigabites modellekkel bővült

2023. július 29. -

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks két további modellel bővítette sikeres WiFi 6 (802.11ax) hozzáférési pont-sorozatát, amelyet elsősorban kisebb és közepes méretű vállalkozások és szervezetek számára terveztek.

Tovább

Kedvező árú hozzáférési pontok

2023. március 3. -

A WiFi 6 szabvány első számú választássá vált a vezeték nélküli hálózatok építése vagy bővítése során. A Zyxel a WiFi 6-ra összpontosító márkák közé tartozik, olyan hozzáférési pontokat kínálva, amelyek magas hatékonyságú WiFi megoldást biztosítanak nagyon kedvező áron, és alternatívát jelentenek a UniFi számára.

Tovább

A Zyxel kampányt indít a hozzáférési pontok új sorozatának népszerűsítésére

2022. március 31. -

A Zyxel a közelmúltban új hozzáférési pont családot mutatott be a piacon, azzal a nem titkolt céllal, hogy felkavarja az állóvizet az IT-piacon. A termékek rövid időn belül bestsellerré váltak.

Tovább

A Zyxel új AP sorozatot dob piacra a UniFi alternatívájaként

2022. március 1. -

A Zyxel új hozzáférési pont sorozatot mutatott be, amely kompatibilis a legújabb WiFi 6 (802.11ax) szabvánnyal, és elsősorban kis- és középvállalkozások és szervezetek számára készült. A verhetetlen áron elérhető új hálózati eszköz sorozat minden olyan szolgáltatást és funkciót biztosít, amely a biztonságos üzleti hálózat működéséhez szükséges, beleértve a központosított, helyi és távoli konfigurációt és felügyeletet.

Tovább