Szűrés

A(z) winchester kulcsszót tartalmazó cikkek

A világ legkisebb Thunderbolt-támogatással rendelkező külső merevlemeze

2012. június 11. -

A Freecom a mai napon bemutatta a legújabb Mobile Drive Mg-t, amely immár a Thunderbolt adatátviteli szabványt is támogatja. Mindössze 15 miliméteres vastagságával és simított magnézium burkolatával, a díjnyertes Mobile Drive Mg mindig vonzó választás a megjelenésre sokat adó Apple rajongók számára. Thunderbolt-támogatásának és 1 terabájtos kapacitásnak köszönhetően az eszköz belseje is kifejezetten impozáns.

Kulcsszavak: Freecom, winchester
Tovább

Televízióhoz kapcsolható külső merevlemez a Freecomtól

2012. április 27. -

A Freecom bemutatta a Hard Drive Sq, a 3.5” innovatív, négyzetalakú külső merevlemez megoldását. A számítógépen tárolt adatok háttérmentésén és tárolásán túl az új meghajtó közvetlenül a TV-hez csatlakoztatható, így az alkalmas USB felvétel készítésére és a felvételek azonnali lejátszására is.

Kulcsszavak: Freecom, winchester
Tovább

Kingston DataTraveler Elite 3.0: kulcs a gyors adatátvitelhez

2012. április 16. -

Az USB 3.0 szabványra épülő, 16 GB, 32 GB és 64 GB kapacitású változatban kapható DataTraveler Elite 3.0 a belső tesztelések eredményei alapján a akár kétszer gyorsabb teljesítményt nyújt egy hagyományos USB 2.0 flash meghajtóhoz képest több mint 22 GB-nyi adatmennyiség másolása során, mely egy Blu-ray filmnek, 10 000-nél több fényképnek és több mint 4000 zeneszámnak felel meg.

Tovább

HyperX 3K SSD: A Kingston legjobb ár/teljesítmény arányú meghajtója

2012. április 11. -

A kedvező árú HyperX 3K SSD kimondottan az olyan költségtudatos játékosok, számítógép-megszállottak, tuningosok, rendszerépítők és audiovizuális szakemberek számára készült, akiknek a teendői jelentős teljesítménybővítést igényelnek.

Kulcsszavak: SSD, winchester, Kingston
Tovább