Szűrés

A(z) Razer kulcsszót tartalmazó cikkek

Minimális súrlódás mellett maximális sebesség

2020. augusztus 9. -

A Razer bejelentette a rendkívül alacsony súrlódású Acari egérpadot, amelyet a nagyméretű, 420x320 mm-es felületen történő legegyenletesebb egérsikláshoz és maximális sebességhez terveztek - lehetővé téve az ultragyors reakcióidőket és a pixel-pontos precizitást. 

Tovább

Már elérhető a Razer Kishi univerzális mobil játékvezérlő Android (Xbox) változata

2020. augusztus 5. -

A Razer bejelentette, hogy már elérhető az Android (Xbox) rendszerhez szánt Razer Kishi univerzális mobil játékvezérlő - egy új kiegészítő, amely lehetővé teszi több mint 100 Xbox-kedvenc az Xbox Game Pass Ultimate segítségével, közvetlenül a felhőből történő, zökkenőmentes futtatását a legtöbb, USB-C csatlakozóval rendelkező okostelefonon.

Tovább

Megérkezett a Razer Blackshark V2

2020. augusztus 2. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája bejelentette a legteljesebb mikrofonos esport fejhallgatóját, a Razer BlackShark V2-t. A világ legjobb esport versenyzőivel közösen tervezett és tesztelt BlackShark V2 vadonatúj Razer TriForce Titanium 50 mm-es meghajtóival, USB hangkártyás Razer HyperClear kardioid mikrofonjával, fejlett passzív zajcsökkentésével, valamint a THX Spatial Audio új Game Profiles (játékprofil) funkció bemutatkozásával a multi-platform, vezetékes gamer fejhallgatók új csúcsát képviseli.

Tovább

Egyedi háttérvilágítású gamer billentyűzet

2020. július 27. -

A Razer Cynosa V2 egy belépő szintű gamer billentyűzet egyedi háttérvilágítású billentyűkkel, amelyek korlátlan világítás kombinációkat és játékintegrációt tesznek lehetővé az olyan népszerű játékokkal, mint például a Fortnite, az Overwatch, vagy a Warframe.

Tovább