Szűrés

A(z) verseny kulcsszót tartalmazó cikkek

Már lehet nevezni a Sony World Photography Awardsra

2019. június 11. -

Elindult a nevezés az idén XIII. alkalommal megrendezett, nemzetközileg elismert Sony World Photography Awardsra. A fotósok a www.worldphoto.org weboldalon ingyenesen regisztrálhatnak a versenyre. 

Tovább

Mobil e-sport tornát indít a Vodafone

2019. május 30. -

A Vodafone 5G ESL mobil nyílt milánói nagydöntője bemutatja az 5G alapú játékélményt a Vodafone valós idejű mobilhálózatán. A résztvevők 165 000 EUR összdíjazásért, valamint 5G-s okostelefonokért és egyéb díjakért versenyezhetnek.

Tovább

Mercedes-Benz In-Car Gaming Challenge

2019. április 29. -

In-Car Gaming Challenge néven nagyszabású versenyt indított a Daimler, melynek célja, hogy összegyűjtse és díjazza a legjobb autós szórakoztató rendszerekhez kapcsolódó ötleteket. A szervezők innovatív, izgalmas, kreatív játékötleteket várnak, melyek közül a legjobb bekerülhet egy járműbe, vagy Mercedes-Benz alkalmazás lehet belőle. Emellett a győztesek pénzjutalomban részesülnek, illetve belépőket kapnak az ESL (Electronic Sports League) versenyeire.

Tovább

Robotvezérlés AR-szemüveggel

2019. április 11. -

A Pécsi Tudományegyetem öt hallgatója nyerte meg az Epson pályázatán meghirdetett hat ipari robot egyikét. Az ipari és tudományos területről érkező zsűriben helyet foglalt a Magyar Tudományos Akadémia egyik Kutatóintézetének tudományos munkatársa is.

Tovább