Szűrés

A(z) microSD-kártya kulcsszót tartalmazó cikkek

Nagyobb sebesség és kapacitás

2019. október 25. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Canvas Select Plus microSD- és SD-kártyáit, melyek a korábbi Canvas Select kínálathoz képest nagyobb sebességű és kapacitású tárolómegoldást jelentenek az okostelefonok és digitális fényképezőgépek számára. A kártyák maximális Class 10 UHS-I sebessége 100 MB/s*, így ideálisak nagy kapacitásigényű feladatokhoz, pl. gyors alkalmazás betöltéshez, nagy felbontású fényképek továbbításához és teljes hosszúságú HD-videók rögzítéséhez, illetve szerkesztéséhez.

Tovább

Mindennapi technológiai eszközök és ami mögöttük van

2019. június 6. -

Szinte már természetesnek vesszük, hogy a technológiai eszközök körül vesznek minket, de sok esetben bele sem gondolunk, hogyan működnek. Mennyi adat fér rá egy pendrive-ra? Hány évig bírja egy memóriakártya? Milyen adathordozókat érdemes magunkkal vinnünk például egy utazásra? Ezekre a kérdésekre ad válaszokat és tippeket a Kingston Technology.

Tovább

Húszezer órányi videófelvétel egyetlen memóriakártyán

2019. április 2. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta tartós microSD-kártyáját, amely kifejezetten nagy adatírási terheléssel járó alkalmazásokhoz készült, például otthoni biztonsági és térfigyelő kamerák, valamint autós fedélzeti és testkamerák felvételeinek tárolására. 

Tovább

Megérkezett a hihetetlen teljesítményű Kingston U3 microSD-kártya

2017. március 13. -

A Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártójának flash memóriákra sepcializálódott leányvállalata, a Kingston Digital, Inc. bejelentette a microSD UHS-I Gold (U3) 3. sebességosztályú kártyájának új verzióját. Méreteinek és teljesítményének köszönhetően ez a microSD-kártya ideális választás a 4K felbontású videók rögzítésére alkalmas eszközökhöz, például a GoPro kamerákhoz, illetve drónokhoz.

Tovább