Szűrés

A(z) konferencia kulcsszót tartalmazó cikkek

E-sport Tudásbázis konferenciát rendez a HUNESZ

2021. szeptember 21. -

E-sport Tudásbázis konferencia címmel először kerül megrendezésre 2021. szeptember 23-án 10 órai kezdettel a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) első önálló e-sport edukációs konferenciája. Az eseményt a szövetség Szakmai Oktatási Bizottsága hívta életre az E-sport Tudásbázis (ESTB) program részeként, amely edukációs folyamatokkal támogatja a szövetség kijelölt céljait nem csupán e-sport szakmai, de társadalmi és üzleti környezeti szempontok szerint is.

Tovább

A PC is a felhőbe költözik – Microsoft Inspire 2021

2021. július 15. -

Cloud PC, a Teams-ből elérhető Dynamics 365 vállalatirányítási rendszer, újabb szoftverek  a Microsoft Viva platformon – többek között ezek voltak az idei Microsoft Inspire, a cég éves partnerkonferenciájának fontos bejelentései. A független szoftverfejlesztők az eseményen kiemelt figyelem övezte: ők a Microsoft Marketplace felületén speciális kedvezményekben, mentorált tréningekben, szaktanácsadásban és marketing támogatásban részesülnek, hogy hatékonyabban elérhessék célközönségüket.

Tovább

Ez már a huszadik Internet Hungary - talán ez lesz a legjátékosabb

2019. szeptember 14. -

Alig több, mint két hét múlva kezdődik a huszadik - jubileumi - Internet Hungary konferencia Siófokon a Hotel Azúrban, ahová a rendezők több mint 2500 résztvevőt várnak, hogy azután hét teremben két napon át több, mint 300 nagynevű előadó oszthassa meg tudását, tapasztalatait vagy akár - mint például Jordán Tamás színművész - játékkal kapcsolatos élményeit. Mert ez a konferencia (sok egyéb mellett) a játékról, játékosságról szól, amit az üzleti életben - kicsit szárazabban - gamification-nek neveznek.

Tovább

Két hét múlva Internet Hungary

2018. szeptember 10. -

Mindössze két hét múlva kezdődik az Internet Hungary, az ősz legnagyobb konferenciája, amelyre a szervezők 2400 főt várnak, akik 300 neves előadó prezentációját, fórumát tekinthetik meg a több tucatnyi tematikus minikonferencia keretében. Bár a kifejezetten mobil témáknak ma már önálló konfereciája van (Mobile Hungary) az emberek túlnyomó többsége ma már mobilon internetezik, facebookozik, a mobil tartalmakban felbukkanó hirdetésekre nyitja ki a pénztárcáját, így az IH minden témája beleillik egy mobilról szóló konferencia tematikájába is.

Tovább