Szűrés

A(z) alkalmazásfejlesztés kulcsszót tartalmazó cikkek

Diákoknak szól az 1app mobilalkalmazás-fejlesztő verseny

2016. április 8. -

A BME Mobil Innovációs Központ negyedik alkalommal hirdet mobilalkalmazás-fejlesztő versenyt, melyre a középiskolás és felsőoktatásban tanuló fiatalok jelentkezését várják, akik ötletes, jól működő alkalmazást fejlesztenek valamelyik elterjedt mobil platformra (Android, iOS, Windows Phone). 

Tovább

Az asztali gépen készített útiterv már Android eszközre is átküldhető

2015. július 14. -

Az asztali gépen elkészített útitervet már nem csak iOS eszközökre, hanem Android okostelefnokra és táblagépekre is el tudjuk küldeni a Google Maps új frissítésének köszönhetően.

Tovább

Bemutatkozott a BlackBerry tanulékony virtuális asszisztense

2014. július 17. -

A kanadai gyártó elárulta, hogy a BlackBerry 10 platform hamarosan kap egy intelligens hangalapú asszisztenst, ami nemcsak az üzenetkezelésben és a gyors infószerzésben lehet a segítségünkre, hanem készülékbeállítások gyors módosítására, vagy például az elemlámpa funkció ki/bekapcsolására is megkérhetjük.

Tovább

Agyhullámainkkal is irányíthatjuk a Google okosszemüvegét [Videó]

2014. július 10. -

A londoni This Place új fejlesztése lehetővé teszi, hogy egy headset segítségével, gondolatainkkal irányítsuk a Google Glasst, amit viselünk. Egyelőre erősen limitált az ily módon kiadható parancsok száma, de ez gyorsan változhat, hiszen hamarosan egy seregnyi fejlesztő állhat rá a projektre.

Tovább