Szűrés

A(z) Zyxel kulcsszót tartalmazó cikkek

A Zyxel switchek felveszik a harcot a növekvő energiaköltségekkel

2023. december 15. -

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia alapú felhőalapú hálózati megoldások terén vezető szerepet betöltő vállalat, energiatakarékos swtich kínálatával lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak az energiaköltségek csökkentésére, a műveletek racionalizálására és a fenntarthatósági célokhoz való igazodásra.

Tovább

Hároméves UTM GOLD biztonsági licenc mellé egy Zyxel USG FLEX tűzfal jár ajándékba

2023. december 5. -

A Zyxel Networks, a világ egyik vezető biztonságos és felhőalapú hálózati megoldásokaz szállító vállalata, egy különleges promóciót indított, melynek keretében a vásárlók egy erőteljes teljesítményű tűzfalat kapnak ajándékba. Mostantól minden hároméves UTM GOLD biztonsági licenc vásárlása mellé jár egy USG FLEX tűzfal is. A promóció 2023. december 31-ig érvényes, és a hivatalos Zyxel forgalmazókon keresztül vásárolt UTM GOLD licenszekre vonatkozik.

Tovább

A Zyxel Networks új, nagy teljesítményű tűzfala gyors és biztonságos működést biztosít

2023. október 25. -

Az új USG FLEX H sorozat háromszoros teljesítményt nyújt a kis- és középvállalkozások biztonsága érdekében, miközben több gigabites sebességgel dolgozik.

Tovább

Érkezik a vállalati szintű 22 Gbps-os (BE22K) WiFi 7 hozzáférési pont

2023. október 20. -

Az új WBE660S WiFi 7 hozzáférési pont az előző generációhoz képest ötször nagyobb sebességet kínál, emellett felhőkezelést és vezeték nélküli biztonságot nyújt.

Tovább