Szűrés

A(z) LG kulcsszót tartalmazó cikkek

Díjesővel jutalmazták az LG innovatív technológiáit

2024. január 29. -

Az LG Electronics (LG) több mint 200 díjat és elismerést kapott az idei CES-en a háztartási elektronika, a szórakoztató elektronika, valamint a B2B megoldások terén bemutatott számos innovációjáért és technológiai újításáért.

Tovább

LG Business Cloud: Üzleti célú kijelzők hatékonyabb kezelése

2024. január 28. -

Az LG Electronics az idei Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon mutatja be innovatív felhőplatformját, az LG Business Cloudot. A kényelmesen használható új platform lehetővé teszi az üzleti partnerek számára, hogy válogassanak, böngésszenek az LG digitális kijelzőit kezelő felhő alapú megoldások között, előfizessenek rájuk, illetve távolról irányítsák azokat. Az LG Business Cloud kompatibilis a dél-koreai vállalat számos digitáliskijelző-termékcsaládjával, köztük a microLED készülékekkel, a kereskedelmi célú televíziókkal, valamint az átlátszó OLED és LED képernyőkkel.*

Tovább

Az LG 2021 óta támogatja a Gen.G csapatokat nagy teljesítményű UltraGear játékmonitorjaival

2024. január 25. -

Meghosszabbítja hivatalos partnerségét a Gen.G Esports-szal, a világ egyik legkiemelkedőbb e-sport szervezetével az LG Electronics (LG). Az együttműködés értelmében az LG UltraGear – az iparág vezető játékmonitor-márkája, amely alacsony frissítési rátájú és reszponzív kijelzőiről ismert – továbbra is a Gen.G profi csapatai rendelkezésére áll. A partnerség célja az e-sport globális népszerűsítése, amit különböző izgalmas aktivitások támogatnak a nemzetközi e-sport színtéren.

Tovább

Lenyűgöző élmény az LG webOS zónájában

2024. január 11. -

Káprázatos élménnyel és rengeteg szórakoztató tartalommal várja a 2024-es CES látogatóit az LG Electronics (LG) webOS zónája. Az LG szórakoztatóelektronikai üzletága idén is látványos, önálló fénykibocsátásra képes OLED kijelzőiből készített egy különleges installációt a kiállításra. A webOS okostévé-platformon inspiráló történetek teszik teljessé a magával ragadó vizuális élményt.

Tovább