Szűrés

A(z) Kingston kulcsszót tartalmazó cikkek

2022-ben is a Kingston Digital szállította a legtöbb SSD-t a viszonteladói piacon

2023. november 21. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP ma bejelentette, hogy a TrendForce az első számú külső SSD-szállítónak nyilvánította a viszonteladói szegmensben a 2022-es év egészét tekintve. A TrendForce alábbi számai alapján a Kingston szállította a 2022-ben összesen forgalmazott 114 millió SSD 28 százalékát.

Tovább

Vásárolj Asustor NAS-t kedvezményes SSD-kkel!

2023. november 19. -

Az Asustor és a JTC – a gyártó magyarországi disztribúra, Asustor NAS vásárlása esetén kedvezményes Kingston SSD-t kínál.

Kulcsszavak: ASUSTOR, NAS, SSD, Kingston
Tovább

Teljes rendszercsere helyett frissítés

2023. november 10. -

A Covid-járvány kitörésekor a hardverbeszerzések meglehetősen vegyesen alakultak a vállalatoknál a szerverek, asztali gépek és laptopok esetében. Azok a cégek, amelyek időben léptek, még válogathattak a hardverek között, a többieknek azonban szembe kellett nézniük a készlethiánnyal és a megnövekedett szállítási időkkel, így a megszokottnál gyengébb eszközökkel kellett beérniük. 

Tovább

Immár 20. éve a Kingston a legnagyobb DRAM-modulszállító

2023. november 2. -

A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP ma bejelentette, hogy a TrendForce elemzőcég a világ legnagyobb külső DRAM-modulszállítójának nyilvánította árbevétel alapján összeállított legfrissebb rangsorában. 13,5 milliárd USA dolláros árbevétele alapján a Kingston 78,12%-os piaci részesedéssel őrzi 1. helyét. A TrendForce kimutatása szerint 2022-ben 4,6%-kal csökkentek a DRAM-modulok eladásai az előző évhez képest a teljes iparágban. Bár a Kingston árbevétele is csökkent némileg, a cég ennek ellenére már 20. éve őrzi világelső pozícióját.

Tovább