Szűrés

A(z) Huawei kulcsszót tartalmazó cikkek

Csúcskategóriás sikertermékeit és innovációit vonultatja fel a Huawei a Mobil Világkongresszuson

2024. február 28. -

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

Tovább

Az okosórák pozitív hatással vannak az egészségre

2024. február 14. -

A társas kapcsolatok jelentős pozitív hatással vannak a mentális jóllétre és az általános egészségi állapotra – derült ki a Huawei megbízásából készült kutatásból.* A felmérés szerint azok, akik másokkal együtt élnek – legyen szó barátokról, családtagokról vagy párkapcsolatról –, elégedettebbek mentális állapotukkal. Az érzelmi támogatás, a társaság, egymás motiválása pozitív légkört teremtenek, hozzájárulva a teljesebb, boldogabb élethez. Bajnai Nóra pszichológus szerint a társas kapcsolatok ápolása segíthet megbirkózni a stresszel. Emellett a mentális jólléthez a technológia is hozzájárulhat: a kutatás szerint az okosóra-használók többsége úgy érzi, hogy eszközük pozitív hatással van mentális egészségükre.

Kulcsszavak: okosóra, Huawei
Tovább

Egy okosóra is nagy segítséget jelenthet az életmódváltásban

2024. január 31. -

Az európai felmérésben szereplő válaszadók elsöprő többsége (91 százalék) szeretne javítani egészségi állapotának legalább egy aspektusán, ezen belül is a stresszkezeléssel kapcsolatos változtatások vezetik a listát 82 százalékkal – derült ki a Huawei és az Ipsos nyolc európai országot vizsgáló közös kutatásából.*  Noha a stressz kiemelkedő tünet, sokan kevésbé hatékony módszerekkel, például tévézéssel próbálják legyőzni. Bajnai Nóra pszichológus szerint a megoldás inkább a szeretteinkkel töltött idő és a mozgás lehet. A technológia szintén segítheti az életmódváltást; a felmérés szerint az okosóra használók döntő többségénél a mentális egészségük javítását is támogathatja az eszközük**.

Tovább

Huawei okoseszközök segítik a vívókat

2023. december 18. -

Mostantól okosórák is segíthetik a legjobb magyar női és férfi vívókat, illetve edzőket a versenyekre való sikeres felkészülésben és az edzésmunka fejlesztésében. A Magyar Vívó Szövetség és a Huawei Technologies Hungary közötti megállapodásnak köszönhetően 140 darab HUAWEI WATCH GT4 okosórát használhatnak a sportolók és edzőik. A vállalat legújabb okosóra-modellje hatékonyan támogathatja a profi edzésmunkát, így a 2024-es olimpiára való felkészülést is: több mint száz edzésfunkcióval, köztük vívás edzésmóddal, valamint kulcsfontosságú egészségügyi mutatók és edzésértékek folyamatos mérésével segítheti a sportolókat.*

Tovább