Szűrés

A(z) verseny kulcsszót tartalmazó cikkek

Újra indul a Nagy Digitális Kaland!

2018. március 13. -

Országszerte 36 helyszínen indul újra a Logiscool szervezésében és a Vodafone támogatásával a tavaly első alkalommal megrendezett Nagy Digitális Kaland, mely digitális fejtörőkkel és logikai feladatokkal várja május 11-én a 3-6. osztályos diákokat. Magyarország első digitális csapatversenyére már elindult a jelentkezés, mely egészen április16-ig tart!

Tovább

Indul a Vodafone és a Logiscool Nagy Digitális Kalandja!

2017. május 9. -

Digitális fejtörők és számos izgalmas logikai feladat várja május 26-án a 3-6. osztályos diákokat Magyarország első digitális csapatversenyén, a Nagy Digitális Kalandon. Az országszerte 23 helyszínen megrendezésre kerülő versenyre május 14-én éjfélig jelentkezhetnek a 3 fős csapatok.

Tovább

Lezárult az ország egyik legnagyobb esport versenye, a Lenovo Y Kupa

2016. november 29. -

A hétvégén került megrendezése a Lenovo nagyszabású esport versenyének, a Lenovo Y Kupának az elődöntője és döntője, melyeknek a Lurdy Ház és a PlayIT adott otthont. A 2 millió forint összdíjazású, és több hónapon át tartó gamer eseményen összesen 64 csapat mérte össze tudását CS:GO és LOL kategóriákban. 

Tovább

Eredményt hirdettek az 1app 2016 mobilalkalmazás-fejlesztő versenyen

2016. október 12. -

A Kutatók Éjszakája programjainak keretében került sor az immár hagyománnyá vált 1app mobilalkalmazás-fejlesztő verseny eredményhirdetésére. A versenyt a BME Mobil Innovációs Központ a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács szakmai együttműködésével az 1app programsorozat keretében rendezte meg, amelyre a 14-28 év közötti korosztályból nevezhettek mobilalkalmazásokat a fiatalok.

Tovább