Kimagasló innovációs teljesítményéért díjazta a Buyers Lab a Xerox-ot

Kütyü Magazin - 2016. július 20.

A digitális képalkotói- és a dokumentumkezelési iparág világszerte elismert, vezető független elemző vállalata, a Buyers Laboratory LLC a közelmúltban a Xerox két fejlesztését is rangos elismeréssel tüntette ki. A Xerox idén új funkciókkal bővített technológiai platformja, a ConnectKey és az ahhoz kapcsolódó Xerox Easy Translator Service applikáció egyaránt kiérdemelte a Kimagasló Innovációs Teljesítmény díjat.

2013-as debütálása óta a Xerox ConnectKey technológiája az összekapcsolt multifunkciós nyomtatók (MFP) központi magjaként szolgál, egyesítve magában a beágyazott vezérlő hardveres megoldást, a beágyazott Xerox EIP szoftvert, továbbá az MFP-s alkalmazások fejlesztésére szolgáló nyitott programozási felületet (API), valamint a kapcsolódó szoftvereket, illetve szolgáltatásokat.

 

 

A ConnectKey platformot legutóbb idén bővítették új fejlesztésekkel, aminek részeként például ellátták egy olyan alkalmazással, amely támogatja a mobil eszközökről való nyomtatást QR –kód, vagy e-mail küldésen keresztül. A Xerox ezt az egyedülálló funkcionalitással bíró megoldást elsőként vezetette be a piacon, és ami külön kiemelendő vele kapcsolatban, hogy használata egyáltalán nem igényel dedikált szerver szoftveres hátteret. Hasonlóan előremutató innováció a Xerox App Gallery, amely egy olyan online portál, ahonnan a felhasználók letölthetnek MFP-re szabott alkalmazásokat annak érdekében, hogy bővítsék berendezésük funkcionalitását, fokozzák annak kényelmi megoldásait, illetve növeljék a termelékenységét.

 

 

„Az MFP-k egymást követő generációi egyre intelligensebbek, rugalmasabbak és testre szabhatóbbak. A Xerox pedig a 2016-os ConnectKey technológiájával ismét alátámasztotta azt, hogy ez így is van. A beépített intelligenciát és az online bővíthetőséget kombináló platformjuk tesz egy lépést előre ezen a területen.” – hangsúlyozta Jamie Bsales a Buyers Laboratory LLC (BLI) irodai munkafolyamat-megoldások elemzéséért felelős igazgatója.

 

A ConnetcKey mellett szintén elnyerte a BLI Kimagasló Innovációs Teljesítmény díját a Xerox fordító szolgáltatása, a Xerox Easy Translator is. Ezzel az MFP-kre optimalizált megoldással jelenleg 38 nyelvről lehet fordítást készíteni szkennelés révén. A felhasználónak nincs más dolga, mint a fordításra szánt dokumentumot betenni az applikációt futató multifunkciós Xerox nyomtatóba, és pár perc múlva kivenni a másik nyelvre lefordított másolatot.

Vissza