Kingston Technology - 25 éve az élen

Kütyü Magazin - 2012. október 17.

A Kingston Technology ma ünnepli piaci fennállásának 25. évfordulóját. A külső számítógép- és eszközmemóriák legnagyobb gyártójaként ismert vállalat USB-tervező versenyt indított a jeles alkalomból.

A Kingston vállalatot 1987. október 17-én alapította John Tu vezérigazgató és társalapító, illetve David Sun ügyvezető igazgató és társalapító. Az alapítók vállalkozó szellemét és a Kingston Technology sikerét az évek során világszerte elismerték. A meghatározott alapelveknek - tisztelet, lojalitás, rugalmasság és etikus magatartás - köszönhetően a tulajdonosok példaértékű vállalati kultúrát alakítottak ki, amely irányt mutat a felhasználókkal, a partnerekkel és a forgalmazókkal fenntartott kapcsolatoknak, és amely így a Kingston sikerének kulcsát jelenti.

"A Kingston teljesítményre sarkalló munkakörnyezete és nyitott légköre bátorítja a munkatársakat, hogy új ötletekkel álljanak elő, és hozzájárul azok megvalósításához" - mondta Thomas Marschner, a Kingston EMEA régióbeli értékesítési és marketing tevékenységéért felelős alelnöke.



A Kingston 25. születésnapja alkalmából a felhasználókat is kreativitásra ösztönzi egy verseny keretében az Egyesült Államokban, Kanadában és az EMEA régióban. A versenyen résztvevők feladata, hogy minél egyedibb USB- meghajtókat tervezzenek, a legkreatívabb pályázó 2500 amerikai dollár értékű fődíjat vehet majd át. A további elismerések között 250 USD értékű pénzdíj, SSD-k és a Kingston 25. évfordulójára készült pendrive szerepel. A verseny teljes leírása itt található.

 

Inforgrafika: 25 ok, amiért a felhasználók szeretik a Kingstont

Kulcsszavak: verseny, Kingston
Vissza