Galaxy S II Crystal Edition: 129 Swarovski kristállyal ékesítve

Farkas Norman - 2012. augusztus 29.

Az IFA 2012 kiállításon mutatkozik be a Samsung hölgyeknek szánt okostelefonja, ami nem más, mint a törtfehér színben pompázó, Swarovski kristályokkal díszített Galaxy S II Crystal Edition.

A Samsung mostanában egyre gyakrabban gondol a hölgyekre. Nemrég arra derült fény, hogy a Galaxy S III csúcsmodell további négy színben kerül piacra, most pedig kiderült, hogy az IFA 2012 szakkiállítás során bemutatkozik a Galaxy S II Crystal Edition, mely egy férfi kezében igencsak furán mutatna.

Az újdonság tudását tekintve nem tér el az alapmodelltől, azaz 1,2GHz-es, kétmagos processzor, 4,3 hüvelykes Super AMOLED Plus érintőképernyő, 8 megapixeles kamera és 1650mAh kapacitású akkumulátor van benne, árában és külsejében viszont igen nagy különbségeket mutat.

Az S II Crystal Edition törtfehér, bőrszerű anyaggal takart hátlapján 129 Swarovski kristály kapott helyet, melyek igen nőiessé varázsolják a masinát. Az önkifejezésnek és a csillogásnak viszont ára van, ugyanis várhatóan 600 euró körül alakul a kütyü ára. Ha egy ilyen mobilra fáj a fogad, akkor sajnos még várnod kell egy picit, hiszen az eddigi információk szerint a készülék csak hetek múlva landol a piacon.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: IFA, Samsung, Galaxy, nők
Vissza