Mobil-tablet hibriddel készül a HTC?

Farkas Norman - 2012. augusztus 7.

A jelek szerint a Samsung sikerein felbuzdulva a tajvani gyártó is elő szeretne rukkolni egy okostelefon-táblagép hibriddel. A pletykák egy 5 hüvelykes, 1080p Full HD felbontású megjelenítővel szerelt jövevényt emlegetnek.

A Samsung tavaly új kategóriát teremtett a Galaxy Note-tal, s ezt a termékvonalat később az LG is átvette, amikor előrukkolt az Optimus Vu modellel. A hírek szerint hamarosan bemutatkozik a második Galaxy Note és az Optimus Vu következő generációja is, s abszolút nem lenn meglepő, ha egy harmadik gyártó is ringbe szállna a hibridek frontján.

A DigiTimes óvatosan kezelendő információi szerint a HTC lesz a harmadik nagy gyártó, mely phablet (phone-tablet) készüléket dob piacra, újdonsága pedig 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyőt kap. Az ismeretlen források azt állítják, hogy a kütyü megjelenítőjének tényleges felbontása 1794 x 1080 képpont, ami arra utal, hogy a kieső 126 függőleges pixel a kijelzőbe integrált gomboknak biztosít helyet. Az eszköz lehet a One X után a tajvani gyártó következő zászlóshajója, mely valamikor az év vége kerül forgalomba - kihasználva az ünnepek okozta vásárlási lázat.

A DigiTimes ennél több információt nem árult el a készülékről, így rejtély például az is, hogy a HTC a konkurensekhez hasonlóan ad-e majd kapacitív tollat a masinához.

 




 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: HD, HTC, hibrid
Vissza