Mikrohullámú sütő áldozata volt a "felrobbant" Galaxy S III

Kütyü Magazin - 2012. július 9.

Nemrég egy "felrobbant" Galaxy S III készüléket vittek szervizbe Dublinben, melyről az utólagos vizsgálatok alapján kiderült, hogy csak némi fürdőzés és pár perc azt követő mikrózás késztette arra, hogy lángra kapjon. A Galaxy S III tulajok tehát megnyugodhatnak, mobiljuk nem robbanásveszélyes.

Néhány hete beszámoltunk arról, hogy egy dublini fiatalember azzal a problémával vitte be Galaxy S III készülékét a szervizbe, hogy az felrobbant. A szerviz nem cserélte a meghibásodott kütyüt, hanem magánál tartotta átvizsgálás céljából.

Nem meglepő módon a Samsung érdeklődését is felkeltette az eset, hiszen az idei csúcsmodelljét érték olyan vádak, melyek könnyen csorbíthatnak a népszerűségén. Egy kis kutatás után a gyártó rájött, hogy a telefonban okozott kárt minden bizonnyal egy mikrohullámú sütő idézte elő. Az eredmény közzététele után a panaszos felhasználó írásban bocsánatot kért és beismerte, hogy rettentő hiba történt, ugyanis egy barátjának kölcsönadta a telefont. A névtelen egyénnél vedégeskedő S III véletlenül vízbe került, majd mikróba (próbálta megszárítani), és ekkor jött a "bumm", amit aztán a gyártóra szeretett volna kenni a "jó barát".

Egy a lényeg: a Galaxy S III nem robbanékonyabb, mint bármely más telefon, a készülék rajongói fellélegezhetnek.

 

[Forrás: Engadget]

Kulcsszavak: szerviz, Samsung, Galaxy
Vissza