5,5 hüvelykes kijelzőt kap a Galaxy Note utódja

Farkas Norman - 2012. június 5.

A friss hírek szerint október táján kerülhet piacra a Samsung tablet-okostelefon hibridjének utódja. A nemes egyszerűséggel Galaxy Note II-nek hívott újdonsággal egy kicsit tovább feszíti a gyártó a húrt, ugyanis 5,5 colos megjelenítőt szeretne pakolni bele.

A dél-koreai gyártó nagyot kockáztatott, amikor előrukkolt a hatalmas, 5,3 hüvelykes érintőképernyővel megáldott Galaxy Note-tal, mellyel lényegében egy kategóriát teremtett. Szerencsére a tömeg jól fogadta a nagyképű okostelefont, az adatok szerint immár több mint hétmilliót értékesítettek belőle. Emiatt nem meglepő, hogy a Samsung új modellel kívánja bővíteni a termékvonalat.

A Note utódja, vagyis a Note II azonban túltesz majd az úttörő testvérén, ugyanis a hírek szerint egy 5,5 hüvelykes megjelenítő teljesít majd benne szolgálatot. A készülékben elhelyezett, méretes, PenTile mátrixos panel 1650 x 1050 pixel felbontású és Super AMOLED Plus technológiával készül. A 4G LTE támogatást élvező masina lelke egy kétmagos Exynos 5250 processzor, melyet 1,5GB RAM egészít ki. Az eszköz képalkotási képességeiért egy 8 megapixeles hátlapi kamera felel.

Szerinted nem túlzás egy 5,5 colos képernyőt tenni egy mobilba?

Galaxy Note II - Belefér majd a kezünkbe?

Kulcsszavak: hibrid, Samsung, Galaxy
Vissza