Kingston Wi-Drive - Már androidos változatban is

Kütyü Magazin - 2012. május 10.

A Kingston Technology bejelentette böngészőtámogatást kínáló frissítését a Kingston Wi-Drive-hoz. A frissítésnek köszönhetően a karcsú, kellemes megjelenésű eszköz az iOS rendszerű kütyük mellett már az Android alapú masinák számára is funkcionális hordozható tárhelyet és egyszerű fájlmegosztást kínál.

Az eszköztámogatás kiterjesztésével a felhasználók kedvenc mobileszközeikről egyidejűleg érhetik el és oszthatják meg a beépített Wi-Fi-vel és négy órás akkumulátor üzemidővel rendelkező Kingston Wi-Drive-on tárolt tartalmakat egyszerre három vagy több felhasználóval.

A meglévő 32 GB-os mellett az új, 64 GB kapacitású változatban is elérhető Wi-Drive még több megosztást tesz lehetővé, és tovább bővíti az összes Wi-Fi kompatibilis eszköz tárhelyét. A Kingston emellett optimalizált alkalmazásokat kínál a Wi-Drive-hoz, további szolgáltatásokat biztosítva ezzel a felhasználók számára. A sokféle Android-alapú eszköznek köszönhetően a Wi-Drive kínálja a legsokoldalúbb élményt a felhasználóknak, akik kiválaszthatják, hogy melyik webböngészővel és alkalmazással kívánják elérni vagy megosztani médiatartalmaikat.  A Wi-Drive alkalmazás az Android rendszerű készülékekhez már elérhető a Google Play App Store áruházban. 

A Kindle Fire és az Apple készülékekhez készült alkalmazások Wi-Drive felhasználói automatikus értesítést kapnak a frissítésekről, az alkalmazások teljesen új letöltése pedig már az új verzióban történik. Az ingyenes Wi-Drive alkalmazás a Kindle Fire készülékhez az Amazon Appstore-ban, az Apple készülékekhez pedig az App Store áruházban érhető el.

A Wi-Drive eszközök jelenlegi tulajdonosai frissíthetik eszközeiket, az új verziók pedig már tartalmazzák a frissítést, mely innen tölthető le.

Vissza