Virtuális túrákkal mutatja be új üzleti kijelzőit az LG

Kütyü Magazin - 2020. szeptember 27.

Az online bemutatótermek nem újkeletűek, a 2020-as év példátlan körülményei miatt azonban értékük és jelentőségük a fogyasztói és üzleti márkák, valamint a vásárlók körében is megnőtt. A virtuális kiállításokkal a vállalatok könnyen megmutathatják az általuk kínált szolgáltatások és termékek előnyeit anélkül, hogy az érdeklődőknek ehhez el kellene látogatniuk egy adott helyszínre — a termékek ilyen jellegű megismerése pedig a megalapozott vásárlási döntések meghozatalában különösen fontos.

Azért, hogy üzleti kijelzőinek portfólióját a jelenlegi körülmények között is a lehető legjobban bemutathassa, az LG üzleti megoldások divíziója létrehozta az LG Digital Connect (DC) nevű online bemutatótermet. Az angol nyelvű integrált marketing- és értékesítési platform izgalmas, könnyű navigációt kínáló virtuális túrák segítségével vezeti végig a látogatókat a vállalat különféle megoldásain, érthető magyarázatokkal bemutatva a piacvezető technológiákat és felhasználóbarát funkciókat. Az LG DC 2020 kiállítás a már meglévő és az új ügyfelek számára is értékes információkkal szolgál, melyek alapján a vásárlók eldönthetik, melyik termékek illenek a legjobban cégük egyedi igényeihez.

 

 

Az LG a látogatók kényelmét tartotta szem előtt a virtuális bemutató megtervezésekor: az egyszerűen követhető termék- és technológiai ismertetőket felhasználóbarát értékesítési konzultáció kíséri. A vendégek választhatnak az LG legújabb LED-megoldásait bemutató virtuális kiállítóterem megtekintése, azaz a termékbemutató túra (Product Showroom Tour) és a digitális kijelzők lehetséges használati módjait bemutató ún. vertikális túra (Vertical Showroom Tour) közül. A termékek részletes leírásait továbbá néhány kattintással elérhetik az oldalon.

Az LG a Micro LED és kábelmentes LED-szériás modellektől a LED-es moziképernyőkig üzleti kijelzők széles választékát kínálja, melyek mindegyike megtekinthető a virtuális termékbemutató teremben. A vertikális túra azt mutatja be, hogyan telepíthetők könnyen és alakíthatók az egyéni igényekhez vagy az adott környezethez — például közösségi terek, vállalati vagy közintézmények, kiskereskedelmi üzletek, iskolák vagy vendéglátóhelyek jellemzőihez — a vállalat élvonalbeli digitális kijelzői. A weboldal látogatói azt is megnézhetik, hol telepítették már az LG legújabb üzleti kijelzőit, és a csúcstechnológiás digitalis megoldások világának friss híreit is elolvashatják.

Az LG Digital Connect 2020 virtuális kiállítást a https://lg-informationdisplay.com/dc2020 weboldalon látogathatják meg az érdeklődők.

Vissza