Elindult Magyarországon is a Bolt Food

Kütyü Magazin - 2020. április 21.

Európa vezető személyszállító alkalmazása, a Bolt elindította Budapesten is házhozszállító szolgáltatását. A Bolt Food applikáción keresztül egyszerűen, pár kattintással, a mobileszközön belüli bankkártyás fizetéssel, minden esetben érintkezésmentesen lehet házhoz rendelni számos ismert étterem ételeit, illetve élelmiszer áruház online rendelt termékeit. 

A szállítási díj az első két kilométeren 500 forint lesz, ezt követően 500 méterenként 100 forintért vehetik igénybe a felhasználók a szolgáltatást. A Bolt Food applikáción belül pontosan nyomon követhető a szállítási folyamat minden lépése, illetve élő, magyar és angol nyelvű ügyfélszolgálat segíti a felhasználókat. A szolgáltatás induláskor az 1.,2.,3., 5., 6., 7., 8, 9., 11. kerületekben érhető el. Az első felhasználók ingyenes alapdíjjal próbálhatják ki a szolgáltatást.

A Bolt Food a fővárosi gasztrokínálat minden szegmenséből válogat: többek között házhoz rendelhetjük az Attaboy, Vapiano, Felix Kitchen&Bar fogásait, a Subway szendvicseit, illetve több élelmiszer áruház termékeit viszik házhoz, köztük a magyar termelőkkel dolgozó supp.li kínálatát. A vendéglátók részéről hatalmas az érdeklődés, naponta frissül az elérhető éttermek listája. 

A vállalathoz eddig 600-an jelentkeztek futárnak, kiképzésük folyamatosan zajlik a következő hetekben. A Bolt Food ellenőrzött, szigorú egészségügyi és higiéniai protokollok mentén működik: minden futár rendszeresen fertőtlenített gépjárművel szállítja ki a megrendelt ételt, kizárólag érintkezésmentesen.  

 

“A Bolt az elmúlt években az egyik vezető személyszállító szolgáltatóvá nőtte ki magát Magyarországon, több százezer hűséges felhasználóval. A jelenlegi, legtöbbünk számára nehéz helyzetben úgy gondoltuk, hogy eddigi tapasztalatainkat, nemzetközi technológiai hátterünket egy olyan szolgáltatás elindítására fordítjuk, amely az éttermek, a futárok és sofőrök, illetve a felhasználók mindennapjait is megkönnyíti” - mondta az indulás kapcsán Láng László, a Bolt magyarországi Country Managere. 

A Bolt Food magyar nyelvű applikáció - amely a már ismert Bolt applikációtól különálló rendelési felület - már elérhető az AppStore, illetve a Google Play hazai kínálatában. A vállalat eddig 11 országban, 14 városban tette elérhetővé az applikációt, csak az elmúlt hónapban Pozsonyban, Varsóban, Limaszolban és Fokvárosban indult el a szolgáltatás.

Vissza