Milyen a jó futócipő?

Kütyü Magazin - 2020. március 11.

Ahogy a legtöbb sporthoz, úgy a futáshoz is megvan a megfelelő felszerelés, így felkészülten indulhatunk el a napi frissítő úton. De mégis mire figyeljünk például a megfelelő cipő kiválasztásakor? Arra kell gondolni, hogy terepen fogjuk-e használni, de a szellőzés és a párnázottság is fontos szempont. Ismerd meg a New Balance futócipő kollekcióit, amelyek igazodni fognak célodhoz.

New Balance feeling

A bostoni eredetű vállalat már több mint 100 éves múlttal rendelkezik. Eredetileg talpbetéteket forgalmazott, 1906-ban alakult vállalattá. A ‘30-as évekre pedig kinőtték a talpbetétek gyártását, és olyan futócipőket kezdtek készíteni, amilyeneket senki más nem volt képes. A New Balance márka kollekció között az utcai és a klasszikus modellek is népszerűek. Minden darab az angliai és amerikai gyárakban készül, szigorú minőség-ellenőrzés mellett. Egy történelmi márka, ami ötvözi a minőséget, stílust és a kényelmet, így nem véletlenül vált ilyen népszerűve világszerte. 

Lássunk néhány női futócipőt a LifeStyleShop kínálatából! 

Nőies rózsaszín

Az abzorb technológiával készült, EVA középtalppal rendelkező 680-as modell könnyed jellege miatt mindenkinek alkalmas lehet. Kialakításában fontos szerepet kapott a tökéletes rezgéscsillapítás és a megfelelő szellőztetés. Gumi talppal, szintetikus és textil felsőrésszel rendelkezik. Halvány rózsaszín színvilága minden hölgy lábára illeszkedik, mégis egyben sportos és vagány küllemet is sugall. 

Kísérletezz lilával!

Ki mondta, hogy egy lila futócipő nem nézhet ki jól? A RevLite középtalppal rendelkező modell kiváló szellőzést biztosít lábaid számára. Arra figyelj, hogy ha ezt a modellt választod, mindenképpen egy mérettel nagyobbat vegyél! Ciklámen-lila színkombinációjának köszönhetően biztosan kitűnsz majd a tömegből!

A klasszikus szürke

Mindenki nagy kedvence, a sötétszürke futócipő sosem okoz csalódást. Ezen cipő kialakításakor a kényelmi szempontok dominálnak, hiszen párnázott, kényelmi talpbetéttel látták el. Megjelenése egyszerre elegáns, merész és laza.

“Szivárványon” taposok! 

Végre egy futócipő, ami az önmegvalósító sportolóknak készült! A VAZEE PACE olyan futóknak lett kitalálva, akik a saját rekordjaikat szeretnék újra és újra felülmúlni. Felsőrésze áramvonalas, REVlite középtalppal és tagolt külsőtalppal rendelkezik, amelyek biztosítják az extra rugalmasságot. Választáskor ennél a darabnál is figyelj, hogy egy számmal nagyobbat rendelj! A stílusa pedig káprázatos! Képzelj el egy fekete-sötétszürke futócipőt, szivárványszerű gumitalppal, ahol a sárga, ciklámen és a kék színei játszadoznak a napfényben. Kevés ilyen egyedi cipővel találkozunk manapság!

Vissza