Ápold a kerted kényelmesen robotfűnyíróval

Kütyü Magazin - 2020. március 11.

A robotfűnyíró legnagyobb előnye, hogy nem kell felügyelni a működését. Amíg a kedvenc sorozataidat nézed vagy barátaiddal beszélgetsz, a fűnyíró szinte hangtalanul teszi a dolgát, és gondoskodik a kerted ápolt megjelenéséről. Ismerd meg a robotfűnyírók előnyeit, és töltsd kedvedre az időd fűnyírás közben is!

Miért érdemes robotfűnyíró mellett dönteni?

A robotfűnyírók kijelző panelek segítségével teszik lehetővé a gyepápolási paraméterek egyszerű beállítását. Elegendő lehet csupán egyetlen alkalommal megadnod a számodra megfelelő paramétereket, és a fűnyíró mindig szakszerűen tenni fogja a dolgát. Az automatikus rendszerek gördülékeny és maximálisan precíz fűnyírást biztosítanak.

Természetesen nem szabad megfeledkezni a robotfűnyírók egyik legnépszerűbb tulajdonságáról, a csendes működésről sem. A hagyományos fűnyírókkal szemben a korszerű technológia annyira csendes működést garantál, hogy éjszaka is nyugodtan gondozhatod a területed. Hosszú üzemidő nélkül azonban mit sem érne a csendes és hatékony teljesítmény, azonban a lítiumion-akkumulátorok valóban sokáig képesek működtetni a készüléket. Így a nagyobb területek ápolását is tökéletesen megoldhatod az automata funkciók használatával.

Ha egyszerűen, csendesen és kényelmesen szeretnéd elvégezni a gyepápolást, bízd a fűnyírást az AutomataÖntözőrendszer.com kínálatában kapható robotfűnyírókra! 

Hogyan célszerű készüléket választani? 

A döntés nem mindig egyszerű, hiszen számos remek robotfűnyíró közül választhatsz. Érdemes először a kerted gondozási igényeit felmérni. Elsősorban a kerted nagysága és az egyedi körülményei határozzák meg a kiindulási lehetőségeket. A modern fűnyírókat azonban már elegendő egyszer beállítani, és hosszú éveken keresztül kifogástalan szolgálatot fognak nyújtani.

Ajánlott alaposan végiggondolni, hogy milyen akadályokba ütközhet munkája során a robotfűnyíró, illetve mekkora emelkedőkkel szükséges megküzdenie. Ezek mind nagyon fontos tényezők az ideális készülék kiválasztása folyamán. Az automata fűnyírónak ugyanis elegendő teljesítménnyel kell rendelkeznie ahhoz, hogy minden sajátos kihívást teljesítsen a munkaterületen. 

A robotfűnyírók mulcsozó technikájának köszönhetően nem kell a fűnyírás közben felhalmozott fűcsomók takarításával foglalkoznod, ugyanis a levágott füvet  apróra felaprítja, darálja majd azt kiszórja a gyepre, mely tápanyagként hasznosul. A költséghatékony működés és az egyszerű kezelhetőség már bármelyik robotfűnyíró választása esetén garantált. Célszerű tehát a saját kényelmi szempontjaidra helyezni a hangsúlyt, és az általad támasztott igények alapján választani.

Vissza