Lepd meg magad vagy szeretteidet karácsonykor a Sony lenyűgöző termékeivel!

Kütyü Magazin - 2019. december 2.

A karácsony közeledtével gyakran nehézségekbe ütközünk, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékokat, ezért a Sony összegyűjtötte azokat a termékeit, melyekkel bárki garantáltan lenyűgözheti barátait, családtagjait. Legyen szó a zene, a film vagy a fotózás szerelmeseiről, a Sony újdonságai között mindenki megtalálhatja álmai ajándékát.

Éld át a legnagyobb karácsonyi slágereket (vagy zárd ki őket) kiváló zajszűrős fejhallgatókkal 

A Sony stílusos és piacvezető fejhallgatói tökéletes ajándékok az egész család számára. A legújabb, valódi vezeték nélküli WH-1000XM3 fülhallgatók prémium minőségű hangot produkálnak, hogy könnyedén élvezhessük kedvenc karácsonyi slágereinket. 

A fejhallgatókat HD zajszűrős QN1e processzorral látták el, melynek pompás, torzításmentes hangja valóra váltja a zene szerelmeseinek álmait. A valódi vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi a szabad mozgást anélkül, hogy beletekerednél a kábelbe. A fejlesztett kialakítás miatt kényelmesen illeszkedik a fülbe – ideális egy kis karácsonyi kimozduláshoz. A rokonokig tartó hosszú utakon is veled lesznek, hogy szórakoztassanak.

Ha közelebb állnak hozzád a hagyományos fejhallgatók, a Sony díjnyertes WH-1000XM3 modellje kivételes teljesítménnyel és időtálló kialakítással csak rád vár. Ha odáig vagy az ünnepi slágerekért, mégsem szeretnéd tizedik alkalommal (!) meghallgatni ugyanazt a karácsonyi albumot, a WH-1000MX3 blokkolja számodra a háttérzajokat – ezáltal teljesen belemerülhetsz a zenéid világába. Miközben mindenki a karácsonyi ajándékait próbálgatja szenteste, neked nem kell elbúcsúznod a kedves WH-1000XM3-adtól, ugyanis a Sony egyedi Quick Attention módjának köszönhetően anélkül is kommunikálhatsz a külvilággal, hogy levennéd a fejhallgatót. Egyszerűen csak közel kell tartanod a kezedet a jobb füledhez, és az adaptív hangvezérlés egyből hallhatóvá teszi környezetedet.

Az NW-A105 fejhallgató szintén magnókazetta stílusú felhasználói felülettel és képernyővédővel rendelkezik – az ikonikus 1979-es Walkman előtti tisztelgésből –, így olyan érzésed lesz, mintha valóban egy kazettát hallgatnál. Az eredeti klasszikus Walkman kapcsán a retrót kedvelő barátaid és családtagjaid számára megjelent az NW-A100TPS Walkman az eredeti termék 40. évfordulója alkalmából. Ez a tökéletes karácsonyi ajándék különleges, limitált kiadású dobozban érkezik, úgyhogy ne tétovázz a vásárlással! Mindkét eszköz 26 órás akkumulátoridővel bír, ezzel biztosítják, hogy sokáig érezhesd velük lazának és elegánsnak magad.

 

Indítsd a karácsonyi bulit a Sony kivételes termékeivel

Ez a szezon felhőtlen és vidám, miért ne adhatnál idén ajándékba igazi dübörgő basszust - a Sony EXTRA BASS  csodáját, az SRS-XB32-t. Érezd a hangszóró mély és ütemes basszushangját, mindezt kompakt formában és vízálló kialakítással – elengedhetetlen eleme egy igazi karácsonyi bulinak. 

A LIVE SOUND módban megtapasztalhatod a háromdimenziós élményt, és úgy élvezheted a zenét, mintha egy élő koncert helyszínén lennél. Sőt, hogy az ünnepi hangulat valóban beinduljon, vegyél részt a Party Booster-ben és add át magad az egyedi világításnak és hanghatásnak. Akár barátaidat is bevonhatod, hogy erősítsd az ünnepi hangulatot a vezeték nélküli Party Chain segítségével, amely lehetővé teszi akár 100 vezeték nélküli hangszóró csatlakoztatását. Nem kérdés, ez a tökéletes party hangszóró.

Nem tudod, mivel ajándékozd meg szeretteidet? Miért ne választanál a vinyl újragondolásával a mesés PS-LX310BT lemezjátszót, amely összevonja a méltán kedvelt vinyl minőségű hangot a Bluetooth nyújtotta vezeték nélküli csatlakozás kényelmével és rugalmasságával. Használd ki a Sony hangszóró-sorozatát a klasszikus vinyl hangok vezeték nélküli újraalkotásához otthonodban. Karácsony reggelén pedig indíts a kedvenc ünnepi kislemezeddel, pörögjön a bakelit! 

 

Rögzítsd a szívmelengető pillanatokat a Sony remek fényképezőgépeivel

A Sony a6600 tökéletes karácsonyi ajándék a fotózás iránt elhivatott barátoknak és családtagoknak. A Sony legfejlettebb képalkotó technológiáit egy kompakt és pehelykönnyű testben tömörítő a6600-at úgy alakították ki, hogy a legnagyobb igényekkel rendelkező fotósoknak és videósoknak is megfeleljen. 

A valós idejű Eye autofókusz funkció automatikusan követi az alanyt, így az α6600 használatával a legfontosabb pillanatok megörökítésére koncentrálhatsz. A 180 fokban elforgatható képernyő is rendkívül hasznosnak bizonyul az elengedhetetlen karácsonyi szelfi elkészítéséhez. 

Ajándékozd meg szeretteidet a Sony csúcskategóriás full-frame fényképezőgépével, az α7 III-al, ami ideális választás kezdőknek és professzionális fotósoknak egyaránt. A 10 képkocka/másodperc sebességű folyamatos fotózás, a 24.2 megapixeles hátsó megvilágítású Exmor R CMOS képszenzor és a cserélhető objektív együttesével könnyedén megoszthatod másokkal a fotózás örömeit. A néma fotózás és a valós idejű Eye autofókusz segítségével megszakítás nélkül tudod megörökíteni szeretteidet az ünnepi vacsoránál.  

 

Éld át a karácsonyi csodákat a Sony BRAVIA televízióival

Miután az összes étel és ital elfogyott, ideje hátradőlni és megnézni egy klasszikus karácsonyi filmet. Legyél Te a ceremóniamester, és garantáld szeretteidnek a lehető legjobb karácsonyi filmélményt az elképesztő képminőségű ZG9 8K HDR BRAVIA televízióval!

A televíziós képminőség csúcsát képviselő MASTER sorozatba tartozó készülék élethűen adja át a filmkészítők elképzeléseit a 85 vagy 98 átmérőjű képernyőkön. A ZG9 a lehető legjobb minőségben és színvilágban, tökéletes kontraszttal és élességgel hozza el otthonodba a karácsonyi filmek hangulatát. 

Lépj szintet a Sony zászlóshajójával, az AG9 4K HDR OLED TV-vel, mely 77, 65 és 55-ös méretben is elérhető. Légy tanúja annak, ahogy a szuper-széles betekintési szög, az élethű kontraszt és a remek mély színek hatására kedvenc filmjeid életre kelnek a képernyőn. 

A Sony egyedülálló, 8 millió pixel megjelenítésére alkalmas X1 Ultimate képfeldolgozó processzora új szintre emeli az ünnepi filmezést. A MASTER széria televíziói Netflix Calibrated és IMAX Enhanced móddal is rendelkezik, így a tartalmak a lehető legélethűbb formában kerülnek a képernyőre. Ha a kajakóma miatt nehézséget jelent a mozgás, használd a hangodat és bízd a Google Asszisztensre a munkát! Férj hozzá kedvenc tartalmaidhoz a lehető legegyszerűbb módon az AG9 segítségével. 

 

Engedd szabadon a kreativitást és a szórakozást a legújabb Xperia 5 segítségével

Nem vagy biztos abban, hogy mit vegyél Karácsonyra? Az Xperia 5 valószínűleg mindenki karácsonyi listáján szerepel ebben az évben, így nem tévedhetsz. A készülék egyesíti a Xperia 1 legjobbjait egy karcsú és kompakt házban, három lencsés optikával és a Sony saját fejlesztésű Eye AF technológiájával az Alpha kameráiban.

Az Xperia 5-ben a Sony díjnyertes BRAVIA TV technológiái, valamint az X1 processzor mobilokhoz fejlesztett verziója is megtalálható, így a HDR (magas dinamikus tartomány) skálázó technológiák több kontrasztot, színt és tisztaságot eredményeznek a képernyőn. 

A telefon lenyűgöző 21:9 képarányú CinemaWide  6,1 hüvelykes Full HD+ OLED kijelzővel rendelkezik, amelyet a Dolby Atmos és a Sony Pictures Entertainment együttműködve fejlesztett tovább, így magával ragadó szórakozási élményt nyújt kedvenc ünnepi filmjéhez vagy zenéjéhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik az ünnepi időszakban.

 

WF-1000XM3 –vezeték nélküli zajszűrős fülhallgató

  • Digitális zajszűrő technológia, QN1e HD zajszűrő processzor és Dual Noise szenzoros technológia
  • Valódi vezeték nélküli kialakítás BLUETOOTH kapcsolódással
  • Egész napos használat mellett is akár 24 órás üzemidő
  • A Quick Attention funkcióval könnyedén beszélgethetsz anélkül, hogy ki kellene venni a fülhallgatót

 

WH-1000XM3 – Wireless Noise Cancelling Headphones vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató

  • A QN1e zajszűrő processzorra zavartalanul hallgathatsz zenét
  • Egyedi automatikus személyes beállítások, és atmoszférikus nyomásoptimalizáló
  • Teljes vezeték nélküli szabadság a BLUETOOTH és az NFC technológia használatával
  • Smart Listening funkció az adaptív hangvezérléssel, ami automatikusan hozzáigazítja a beállításokat az aktuálisan végzett tevékenységhez

 

Sony NW-A100TPS Walkman

  • TFT színes kijelző fehér LED-háttérfénnyel
  • Akár 26 órás üzemidő
  • 16 GB tárhely
  • 3,6 hüvelyk átmérőjű kijelző (1280 x 720 pixel)
  • Különleges 40. születésnapi borítás és csomagolás
  • Nagy felbontású vezeték nélküli hanglejátszás
  • Egyérintéses NFC és Bluetooth az azonnali kapcsolódásért

 

Sony NW-A105 Walkman

  • TFT színes kijelző fehér LED-háttérfénnyel
  • Akár 26 órás üzemidő
  • 16 GB tárhely
  • 3,6 hüvelyk átmérőjű kijelző (1280 x 720 pixel)
  • Öt választható színárnyalat
  • Nagy felbontású vezeték nélküli hanglejátszás
  • Egyérintéses NFC és Bluetooth az azonnali kapcsolódásért

 

SRS-XB32 – EXTRA BASS hordozható Bluetooth hangszóró

  • EXTRA BASS hangzás a LIVE SOUND móddal
  • Hangeffektek a Party Booster segítségével
  • Dobd fel bulidat a beépített fényekkel
  • Víz- és porálló (IP67-es szabvány szerint)

 

PS-LX310BT – Bluetooth-os lemezjátszó

  • Egyszerű BLUETOOTH kapcsolódás
  • A beépített Phono EQ-nak köszönhetően phono és kábeles kimenetet egyaránt támogat
  • Két lejátszási sebesség: 33⅓ és 45 fordulat/perc
  • Egy mozdulatos automata lejátszás az egyszerű használatért

 

α6600 - Prémium E-bajonet APS-C fényképezőgép

  • Gyors 0.02 másodperces autofókusz, 425 fázisérzékeléses AF ponttal
  • Valós idejű követés és Valós idejű Eye AF, a mozgó alanyok pontos követéséért
  • Öttengelyes képstabilizáló algoritmus a kőkemény fotózásokhoz
    24.2 megapixeles APS-C Exmor CMOS képszenzor
  • Nagyfelbontású 4K HDR (HLG) videofelvétel, sokoldalú filmfelvételi lehetőségekkel

 

 α7 III – Cserélhető objektívű fényképezőgép 35 mm-es full-frame képszenzorral

  • 24.2 megapixeles 35 mm-es full-frame CMOS képszenzor hátsó megvilágítású kialakítással
  • Akár 51200 ISO érzékenységi tartomány (ami 50-204800 között módosítható állóképekhez)
  • Fast Hybrid AF 693 fázisérzékeléses és 425 kontrasztérzékeléses AF ponttal
  • Nagy sebességű folyamatos fotózás akár 10 képkocka/másodperces sebességgel és AF/AE követéssel

 

ZG9 – Master Series Full Array LED 8K TV

  • Elérhető 215 cm (85'') és 248 cm (98") méretben.
  • 8K magas dinamikai tartomány 
  • X1 Ultimate képprocesszor
  • Backlight Master Drive
  • Acoustic Multi-Audio

 

AG9 – Master Series OLED 4K TV

  • Elérhető 139 cm (55"), 164 cm (65") és 195 cm (77") méretben. 
  • 4K magas dinamikai tartomány
  • X1 Ultimate képprocesszor
  • Acoustic Surface Audio+
  • Android TV

 

Xperia 5 

  • Három lencsés kamera: 16 mm, 26 mm és 52 mm
  • Eye autofókusz
  • Folyamatos fotózás akár 10 képkocka/másodperces sebességgel és AF/AE követéssel és megnövelt műveletekkel akár 30 képkocka/másodperc sebességig
  • 1:9 CinemaWide 6.1” FHD+ HDR OLED kijelző
  • Dolby Atmos hangzás
  • Gorilla Glass 6 borítás
  • IP65/IP68 szabvány szerinti víz- és ütésálló kialakítás 
Vissza