Így néz ki a Huawei első magyar, élmény alapú üzlete

Kütyü Magazin - 2019. február 17.

Modern, fiatalos külsőt kapott a Huawei Technologies új üzlete, az Experience Store, ahol ezentúl havi rendszerességgel nyújtanak látványos programokat a vásárlók számára. 

A Huawei Technologies a Shopmarkban megnyitotta első magyarországi élményüzletét, a Huawei Experience Store-t. A vásárlók nem csak a rendezvény napján, hanem havi rendszerességgel is részt vehetnek tematikus, élményalapú programokon, és megtapasztalhatják, mire képes az okoskészülékük.

A boltnyitást követően a gyártó 120 féle készüléke és a tavasztól üzemelő szervizszolgáltatása mellett minden hónapban más, az öt érzékre ható (látás, hallás, tapintás, ízlelés, szaglás), élményalapú programkínálattal várja a vásárlókat. A programok során nem csak a látogatók készülékeire lesz szükség, hanem a logikájukra és a kreativitásukra is.

A gyártó első hazai Experience Store-ja a megnyitót követően a bevásárlóközpont nyitva tartásához igazodva, a Shopmark első emeletén, hétfőtől szombatig, 9-20 óráig, vasárnap pedig 9-18 óráig várja a jelenlegi és jövőbeli készüléktulajdonosokat.

Vissza