Különleges kórházi televíziót mutatott be az LG

Kütyü Magazin - 2018. augusztus 18.

Napjainkban magától értetődő, hogy televíziók, telefonok és tabletek vesznek körbe minket, hiszen ezeken dolgozunk, és ezeken nézünk szórakoztató tartalmakat.

Az egészségügyben ennél is fontosabb, hogy a páciensek számára megfelelő eszközök álljanak rendelkezésre – az LG ezért mutatta be a vállalat első érintőkijelzős, fali konzolos kórházi televízióját. Az új készülék kényelmes és biztonságos megoldásokat kínál mind a páciensek, mind az orvosok számára.

Az LG új Pro:Centric okostelevíziójának képernyője csupán 15,6 colos, ezért könnyen felszerelhető bármilyen, a VESA szabványnak megfelelő fali konzolra. A mozgatható fali konzollal a páciensek a számukra legkényelmesebb pozícióba állíthatják a televíziót, az érintőkijelzőt használva pedig könnyedén nyithatnak meg interaktív és szórakoztató tartalmakat. Mindezzel a kórházi ágyból is kényelmesen élvezhetik például a streaming szolgáltatók videóit és a prémium tévécsatornákat, de friss kórházi információkat is megtekinthetnek a képernyőn. A televízió az orvosok számára is kényelmes megoldásokat kínál, hiszen a konzultációkon úgy mutathatják meg pácienseiknek a röntgen- és ultrahang-felvételeket, hogy a lehető legkevésbé zavarják meg a beteg kényelmét. Az IPS technológia révén a televízió képminősége még széles betekintési szögek esetén is kiváló. A készülék tartós, hosszú távon is bírja az intenzív használatot, és számos biztonsági előnyt kínál az antimikrobiális felülettől a könnyen tisztítható védőüvegen át a lekerekített sarkokig. Mindezeknek köszönhetően az Arm TV tökéletes választás minden olyan intézmény számára, amely még optimálisabbá szeretné tenni betegei ellátását.

Vissza