Minden, ami egy jó meccshez elengedhetetlen

Kütyü Magazin - 2018. július 9.

Az idei nyár az izgalmas estékről és hangos gólörömökről szól - legalábbis július közepéig biztosan. A világbajnokság azok számára is meghatározó, akik általában nem követik a sporteseményeket, hiszen alig találni olyan bárt vagy kocsmát Budapesten, ahol ne lehetne valamilyen formában követni a mérkőzéseket. 

Fontos azonban, hogy kikkel osztozunk a futball iránti szenvedélyen és milyen minőségben láthatjuk kedvenc csapataink játékát. Képminőség szempontjából a felbontás és a méret is sokat számít, ezért az Epson Budapest közepén, a Váci utcai Pointer Pubbal együttműködve beltéri, kiváló minőségű és a televíziókhoz képest többszörös méretű kivetítéssel várja a sportrajongókat.

Az Ipsos a világbajnokság mérkőzéseivel kapcsolatos globális felmérése számos ponton eltéréseket mutat különböző nációk futballmérkőzés-nézési szokásainak tekintetében. Egy kérdésben viszont nagy az egyetértés a focirajongók között: szinte kivétel nélkül társaságban kísérik figyelemmel a mérkőzéseket*. Tízből nyolc szurkoló, összesen 84%, ismerősökkel vagy barátokkal izgulja végig az idei nyár délutánjait és estéit, továbbá minden második szurkoló (49%) a kollégái körében (is) örül a góloknak. A megkérdezettek körülbelül fele, pontosan 48%-a, pedig kifejezetten tervezte, hogy nem az otthonában, hanem egy kedvelt bárban vagy étteremben követi a világbajnokságot.

Az otthonmaradóknak az Epson kiváló ár-érték arányú EB-TW650 otthoni projektorát javasoljuk Full-HD felbontással és 3100 lumenes fényerővel. A készülék az Epson 3LCD technológiáját használja, amivel a színvisszaadás és a mozgáskövetés is tökéletes. Kísérleti jelleggel a Váci utcai Pointer Pubban egy olyan megoldást tekinthetnek meg a meccsre vágyók, amely az otthoni projektoroknál nagyobb fényerővel rendelkezik, így a nyilvános helyekre jellemző feltételek mellett is elképesztő minőséget nyújt. Az eddigi mérkőzések tapasztalatai alapján a betérő vendégek visszajárnak, de még mindig nem késő, hogy a legizgalmasabb mérkőzéseket ön is ebben a fantasztikus légkörben élje meg!

A jó társaság tehát a futball világbajnokság mérkőzéseihez való szurkoláshoz is elengedhetetlen, a megfelelő helyszín kiválasztása pedig ugyanilyen fontos tényező. A nagy melegben számos szabadtéri hely várja a rajongókat, de aki nem akarja kitenni magát a szeszélyes nyári időjárás viszontagságainak, azokat beltéri közvetítések kimeríthetetlen sora várja városszerte. A világbajnokság előrehaladtával és a nyolcad-valamint a végső döntők közeledtével a tét egyre nő, az izgalom pedig fokozódik, így a meccsek napról napra több érdeklődőt vonzanak.  Emlékezetes élmény, ha egy jó meccset nagy tömegben izgulunk végig, azonban ezt könnyen elronthatja, ha lemaradunk a meccs egy-egy fontos pillanatáról. Éppen ezért fontos olyan helyszínt választani, ahol nagy és minőségi kivetítő biztosítja a felejthetetlen szurkolói élményt. 

A budapesti bárok és kocsmák kínálatában számos olyan lehetőséget találunk, ahol a minőségi szórakozás nemcsak a társaságtól, hanem mérkőzésekre alkalmas megjelenítő eszközök kínálatától is függ. A méret és a képminőség fontosságát nem lehet eleget hangsúlyozni, a beltéren exkluzívnak számító Epson megoldást a Váci utcai Pointer Pubban élvezhetik a szurkolók, zavartalanul követhetők a világbajnokság legizgalmasabb meccsei. Az Epson jóvoltából most egy EB-G szériás installációs projektor biztosítja a felejthetetlen élményt.

_______________ 

* Global Attitudes Towards the FIFA World Cup 2018 in Russia, 2018.06.07. https://www.ipsos.com/en/global-attitudes-towards-fifa-world-cup-2018-russia 

Vissza