Bejelentve az északnyugati csendes-óceáni vadászterület – már megtekinthető a release trailer

Kütyü Magazin - 2017. február 13.

Már csak egy hét van hátra a theHunter: Call of the Wild megjelenéséig, az Avalanche Studios, az Expansive Worlds és az astragon Entertainment pedig izgatottan jelenti be a játék release trailerét, amely a második, Layton Lake District névre keresztelt vadászterületet mutatja be.

Az északnyugati csendes-óceáni területen található Layton Lake District megjelenése gyökeresen eltér a korábban bejelentett Hirschfelden vadrezervátum lágy őszi színárnyalataitól. E hatalmas terület hófödte csúcsok által ölelt sűrű fenyveseit olyan fenséges vadak lakják, mint például a jávorszarvas, a fehérfarkú szarvas, a Roosevelt-vapiti, vagy a feketemedve.

A vadászathoz összesen 14 egyedi alapfegyver áll rendelkezésedre, a nagy hatótávolságú puskáktól a halk precíziós íjakon át egészen az agilis maroklőfegyverekig. Egyesek távcsövekkel szabhatóak testre, valamint különböző lőszertípusokkal szerelhetőek fel. A fegyverkezelésedre egy sor különböző képesség is hatással lehet - ilyen például a csökkentett visszarúgás, vagy a gyorsabb újratöltés szorult helyzetben.

Végül pedig bejelentjük, hogy a theHunter: Call of the Wild már a megjelenéskor támogatja a Tobii szemmozgást követő rendszerét. Ez a lenyűgöző technológia még nagyobb hangsúlyt fektet a vadászat egyik legfontosabb érzékére, és a játékélmény még szervesebb részévé teszi. Fedezd fel szabadon a környéket, kerülj még jobban a környezeted tudatába, és merülj el még jobban a játékban.

A teljes egészében a játékban, az Apex motorral – Avalanche Studios Open World Engine – készült release trailer a különleges északnyugati csendes-óceáni helyszínt mutatja be, vadász-játékokban korábban soha nem látott részletességgel.

A theHunter: Call of the Wild 2017. február 16-án jelenik meg PC-re. A későbbiekben DLC csomagokkal bővülő játék ajánlott fogyasztói ára 29,99 $. A theHunter: Call of the Wild fejlesztője az Expansive Worlds, kiadója az Avalanche Studios, forgalmazója pedig az astragon Entertainment.

További információkat az új, nyílt világú theHunter: Call of the Wild játékról az alábbi címeken találsz: 

http://www.astragon.de/en/games/thehuntertm-call-of-the-wild/ és

http://callofthewild.thehunter.com.

A hivatalos release trailer:

Vissza