Már a Vodafone-nál is kapható a Huawei Mate 9

Kütyü Magazin - 2017. január 18.

Megjelent a Vodafone Magyarország kínálatában a Huawei Mate 9. A Leica duplakamerával felszerelt telefon a kiemelkedő fotózási tulajdonságok mellett élenjáró a gyorsaság, az akkumulátor idő és többek között a gyorstöltési képesség alapján is.

A Huawei Mate 9 a nagy kapacitású, 4000 mAh-s akkumulátornak és az intelligens energiatakarékos technológiának köszönhetően akár 2 napon át is képes a működésre újabb töltés nélkül, a SuperCharge technológiának köszönhetően pedig akár egy 20 perces gyorstöltés is elegendő egy újabb napi használathoz.

A processzornak (HUAWEI Kirin 960, nyolcmagos (4 x 2.4 GHz A73+ 4 x 1.8 GHz A53) + i6 koprocesszor, Mali-G71 MP8) köszönhetően rendkívül gyors Huawei Mate 9 az Android 7.0 verzióval vásárolható meg, s mint ilyen, az első okostelefon a Vodafone kínálatában, amely már az Android Nougattal kerül a polcokra.

Az ujjlenyomat-olvasós, 4K videók elkészítésére is alkalmas, fémházas, 5,9 inches telefon a Red Basic EU+ X tarifával 1 Ft-ért érhető el.

A készülék a Vodafone-nál megvásárolható minden publikus, kereskedelmi forgalomban elérhető havidíjas előfizetéssel is, valamint a hazai pre-paid piacot forradalmasító Vodafone Tuti feltöltőkártyával, amellyel bármely belföldi normál díjas számra indított hívás, illetve elküldött SMS egységesen 19 Ft-ba kerül, extra feltételek és csomagdíj nélkül. A Huawei Mate 9 feltöltőkártyával 201.990 Ft-ért vihető el.

Vissza