LG L35 – bájos apróság

Farkas Norman - 2014. május 20.

Az LG német weboldalán bukkant fel a belépőszintet képviselő L35, mely hívogatóan apró méretével, friss Android operációs rendszerével és nem utolsósorban kedvező árával próbál magának vásárlókat toborozni.

Az alábbi képen pózoló készülékről első ránézésre a „tündéri” jelző juthat eszünkbe – és nem feltétlenül a háttérképe miatt. Az LG műhelyében készülő, L35 névre keresztelt jövevény ugyanis igen aprócska a maga 3,2 hüvelykes kijelzőjével, s ez manapság ritka számba megy az okostelefonok körében. Észrevehettük az elmúlt évek során, hogy már az alacsony árszegmensbe szánt modellek között is egyre jobban dominálnak a nagy megjelenítők.

A cuki apróság persze nem a csúcsmodellek között próbál versenyezni. Egyértelműen a belépőszintet képviseli, ahol olyan ellenfelekkel kell megküzdenie a felhasználók kegyeiért, mint a Nokia Lumia 520 vagy Lumia 525. Bár az LG üdvöskéje nem egy ütős darab, mivel meghajtásáért egy 1,2GHz-es kétmagos Snapdrafon 200 processzor felel, amit „csupán” 512MB RAM, 4GB bővíthető tárhely és 1540mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. Ehhez az összeállításhoz egy napjainkban harmatgyengének minősülő, 3 megapixeles fixfókuszos kamera társul, ami nem sokat dob az összképen, ellenben az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel, aminek jelenléte üditő lehet sokak számára, akik ebben az árszegmensben keresgélnek.

 

 

Hogy pontosan melyik árszegmensben? Nos, az LG L35 egyelőre Brazíliában hódít 399 real, azaz cirka 40 ezer forintos árcédulával. A várakozások szerint készül a telefonból nemzetközi piacokra szánt kiadás, illetve kétkártyás változat is, melyek megjelenéséről és áráról egyelőre nincs információ,



 

[Forrás: GSM Arena]

 

Vissza