Térítésmentes témák a HONOR Magic5 Lite készülékekhez

Henger Attila - 2023. március 9.

A HONOR újabb meglepetéssel készül a HONOR Magic5 Lite felhasználók számára, akik exkluzív, ingyenes témákkal és a kijelzőn mindig látható Always-On Display funkciókkal szabhatják igazán személyre okostelefonjaikat.

A HONOR Magic szériájának legújabb, már Magyarországon is kapható tagja masszív, 5100mAh-s akkumulátorával hívta fel magára a figyelmet: a DXOMARK tesztjei alapján mérsékelt használat mellett akár 3, intenzív használatnál pedig 2 napot is bír egy töltéssel. Ezért is kiváló választás a telefont folyamatosan használó generáció azon tagjai számára, akik kedvező áron szeretnének kiváló minőségű eszközhöz jutni. Kecses formatervezése, kitűnő kijelzője és hosszú üzemidejű akkumulátora tökéletes társsá teszik azoknak, akik folyton kapcsolatban vannak barátaikkal és családjukkal, vagy épp filmeznek vagy videojátékoznak – mindezt akár útközben.

 

 

Ez azonban nem minden. A HONOR legfrissebb bejelentése, hogy ingyenes témákat és Always-On Display funkciókat is kínál felhasználóinak. Ezek minden stílust és személyiségtípust lefednek, a ragyogótól és merésztől egészen a visszafogottig és elegánsig. A témák a HONOR Talents nemzetközi grafikai verseny alkotásait használják fel. Mindenki kiválaszthatja azt, ami a legjobban tükrözi egyéni ízlését, még a lezárt képernyőn is. 

A fentieken túl a HONOR limitált hivatalos telefontokokat is kínál. Ezeket kifejezetten az új témák és funkciók vizuális kiegészítéseiként tervezték, amikkel a HONOR Magic5 Lite igazán páratlan készülék lehet.

A HONOR Magic5 Lite bruttó 159 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. 

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon, téma
Vissza