Könnyen használható, Nebula-ból vezérelhető switch

Kütyü Magazin - 2022. április 9.

A Zyxel új GS1915 sorozata könnyen bővíthető, alacsony költségű megoldást kínál a mikrovállalkozások, kisvállalkozások és otthoni felhasználók számára, lehetővé téve a hálózatkezelési kihívások egyszerűsített, központosított vezérlését.

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szakértője, a Zyxel Networks bemutatta kompakt és megfizethető felhőalapú GS1915 sorozatú 8 portos PoE és nem PoE switch eszközeit. A Nebula platform legújabb tagja nagyon könnyen elérhető megoldást nyújt a felhőalapú hálózatkezelés megkezdéséhez, amely ideális a kisvállalkozások számára, és percek alatt elhozza a továbbfejlesztett hálózati kapcsolat, a biztonság és a több eszköz zökkenőmentes kezelésének összes előnyét a Nebula mobilalkalmazáson keresztül.

 

A GS1915 könnyű üzembe helyezése és egyszerű használhatósága ideálissá teszi a kisebb vállalkozások és otthoni felhasználók számára, akik dedikált IT-csapat nélkül szeretnének javítani hálózati teljesítményükön.

 

Agilis hálózatok, könnyű kezelhetőség

A startupok, a kisvállalkozások és az otthoni felhasználók számos előnyét élvezhetik a Zyxel Network legújabb „Just Connect” megoldásával. A GS1915 a Nebula ökoszisztéma legfrissebb tagja, melyet az ügyfeleket szem előtt tartva fejlesztettek ki, ennek köszönhető az egyszerű, gyors telepítési folyamata és a Nebula mobilalkalmazáson keresztüli könnyű használhatósága. Az alkalmazás segítségével a felhasználók új eszközöket telepíthetnek, ellenőrizhetik a hálózat állapotát, távolról vezérelhetik hálózatukat, és bárhol és bármikor blokkolhatják a jogosulatlan felhasználókat.

A GS1915 sorozat rendkívül hatékony, alacsony költségű opciót kínál a felhasználók számára, és kompatibilis a Nebula hozzáféréssel rendelkező, nagy teljesítményű termékek teljes választékával. A felhasználók egységes és egyszerű hálózati élményben részesülhetnek, valós idejű hálózati információkhoz férhetnek hozzá, központilag és távolról kezelhetik switcheiket, vezeték nélküli hozzáférési pontjaikat, biztonsági tűzfalaikat és 5G/LTE mobil routereiket.

 

A mindennapi munka megkönnyítése

Crowley Wu, a Zyxel hálózati üzletágának alelnöke így nyilatkozott: „A gyors, stabil és biztonságos kapcsolat ne csak a nagy költségvetéssel és elkötelezett informatikai csapatokkal rendelkező hatalmas vállalatok luxusa legyen. Switch- és Nebula-portfóliónk bővítésével a kisebb vállalkozások és fogyasztók iránti elkötelezettségünket mutatjuk, hiszen lehetővé tesszük a számukra, hogy a hardverek cseréje nélkül bővítsék hálózataikat, és amikor készen állnak, áttérjenek a felhőbe. Azáltal, hogy feloldjuk ezt a problémát, és egyszerűbbé tesszük a hálózati kapcsolatokat, több időt tölthetnek azzal, hogy arra összpontosítsanak, ami valóban fontos, és amit a legjobban csinálnak – a vállalkozásuk irányítására.”

Az új GS1915-8EP PoE-modell teljes 8 portos PoE+-val és 60 W-os energia kerettel érkezik, amely ideális több hozzáférési pont és kamera beállításához otthonok és kisvállalkozások esetében. A Nebula App segítségével egyszerűen kezelhet vagy alaphelyzetbe állíthat egy rendellenesen működő kamerát újraindítással, még akkor is, ha távol van.

A GS1915 sorozatú switchek előlapján található intuitív LED-jelzők megkönnyítik a felhasználók számára az eszköz állapotának azonnali ellenőrzését. A ventilátor nélküli switchek csendesen működnek, tökéletesen illeszkednek bármilyen munkakörnyezetbe, zavaró zajok nélkül.

A Zyxel Networks bejelentette az XS1930-12F 10G száloptikai switch küszöbön álló piacra dobását is. A switch és a Nebula portfólió legújabb kiegészítése még nagyobb rugalmasságot biztosít az ügyfeleknek a bővítési terveik, a felhőalapú átállások és a hibrid munkavilágban való helytállás terén.

Vissza