A Team Vitality FIFA csapata mostantól Philips monitorokat használ

Kütyü Magazin - 2021. január 25.

A Team Vitality globális esports szervezet örömmel jelenti be, hogy szövetségre lépett az MMD-vel, a vezető képernyő-specialistával és a Philips monitors márka licencpartnerével. A Philips monitors a partnerség keretében támogatja a Team Vitality FIFA csapatát, akik kizárólag a Philips Momentum prémium terméksorozaton fognak játszani. A Philips monitors megjelenik a FIFA csapat hivatalos mezén is és a felek szorosan együttműködnek a személyre szabott tartalmak és az egyedi történtek megformálásában.

A Philips Momentum termékek kifejezetten arra készültek, hogy továbbfejlesszék a konzoljáték élményét és segítségükkel a cFIFA csapata is magasabb szintre emelheti játékát. A Philips Momentum termékeket megkapják a szervezet tartalomgyártói, valamint a V.Hive, a Team Vitality csúcstechnológiás esports létesítménye is, amely Párizs szívében található.

Team Vitality

A legnagyobb tehetségek és a legjobb játékosok közül sokan a Team Vitality FIFA csapatát erősítik, például Dylan “Dylo” Gozuacik és Corentin “RocKy” Chevrey. A Team Vitality csapat edzői feladatait a régi motoros Brian “Brian” Savary látja el, aki bajnok ex-pro játékos valamint a francia nemzeti csapat jelenlegi edzője is egyben. 2013-as indulása óta a Team Vitality több mint 40 játékosával és a legnépszerűbb esports címekért versenyző hét csapatával egy globálisan ismert márkává nőtte ki magát. A Philips monitors most csatlakozik a Team Vitality iparágvezető partnerekből álló folyamatosan növekedő portfóliójához.

„Nagy örömmel tölt el minket, hogy FIFA játékosaink számára egy tökéletes versenykörnyezet kialakítása érdekében szövetségre léphetünk a Philips monitors-szal. Nagyszerű olyan partnerrel együtt dolgozni, aki a legmagasabb szintű játékhoz a legjobb prémium specifikációjú felszerelésekkel tudja ellátni a csapatunkat. A Team Vitality jelentős előzményekkel rendelkezik a FIFA-ban és 2021-be átlépve nagyszerű, hogy egy olyan partnert tudhatunk magunk mellett mint a Philips monitors“ - mondta Fabien “Neo” Devide, a Team Vitality elnöke és társalapítója.

Stefan Sommer, MMD európai marketing és üzletvezetési igazgató, MMD Philips monitors

Stefan Sommer, az MMD európai marketing és üzletvezetési igazgatója a Philips monitors nevében a  következőket mondta a hírrel kapcsolatosan: „Izgalommal jelentjük be, hogy a konzoljáték teljesítményének a következő szintre emelése érdekében egyesítettük erőinket a Team Vitality-val. A FIFA csapat nagyszerű eredményekkel rendelkezik és az együttműködésünk révén a támogatásunkkal még több sikert érhetnek el a jövőben. Nem csupán a Team Vitality FIFA játékosait látjuk el felszerelésekkel, de a V.Hive létesítményt is felszereljük a Philips Momentum sorozat konzoljátékra optimalizált monitoraival, még fejlettebb edzési környezetet biztosítva ezáltal.“

Vissza