Nagyobb adatkeret és további kedvezmények a Telenornál

Kütyü Magazin - 2020. augusztus 27.

Frissíti lakossági számlás tarifaportfólióját a Telenor, így a legkisebb és az L-es méretű tarifacsomagok a korábbinál jelentősen több mobilinternet tartalmaznak. Emellett a szolgáltató új kampányában együtt jobban járnak az ügyfelek, hiszen ha valaki egy meglévő publikus, hangalapú, lakossági számlás előfizetéssel rendelkező ügyfél ajánlására hűsséggel köt új előfizetést Hiper-tarifára, mindketten ajándékot választhatnak: 20 hétig heti 20 GB Hipernetet, vagy bruttó 20 000 Ft készülékvásárlásra felhasználható kedvezményt.

Még több mobilnet a számlás tarifákban

A növekvő mobilnet-fogyasztási szokásokra reagálva a Telenor augusztus 27-től frissíti a lakossági számlás tarifaportfóliójában lévő belépő szintű, XS-es, valamint az L-es méretű csomagokat, így ezek a korábbinál jelentősen több mobilinternetet tartalmaznak.

A legkisebb csomagban a 100 perc belföldi beszéd mellett a korábbi 1GB helyett már 3GB Hipernet érhető el Telenor XS+ néven, havi bruttó 3990 forintos havidíjért, készülék nélkül, 11 havi tarifahűséggel. Az L-es méretű tarifacsomag pedig, amely mostantól Hiper L+ néven elérhető, a korlátlan beszéd mellett az eddigi 15 GB helyett már 100 GB belföldi adatkeret tartalmaz, amellyel a Hipernet-élmény a letöltési sebesség korlátozása nélkül átélhető. A csomag havidíja bruttó 10990 forint, készülék nélkül, 11 havi tarifahűséggel. A két új csomag megjelenésével együtt a szolgáltató a korábbi, Telenor XS és Hiper L tarifacsomagok értékesítését október 1-ig fokozatosan lezárja.

Együtt jobban járnak

A Telenor augusztus 27-én induló őszi kampányában ha meglévő, publikus, hangalapú, lakossági, számlás tarifával rendelkező ügyfél ajánlására ismerősük, barátjuk új előfizetést köt hűséggel valamely Hiper-tarifára, mindketten két ajándék közül választhatnak: 20 héten át heti 20 GB belföldi adatkeret kapnak a meglévő adatcsomagjukon felül, vagy bruttó 20 ezer forintos kedvezményt érvényesíthetnek következő készülékvásárlásuk esetén. Így együtt jobban járnak.

A promóció november 4-ig érvényes, és az ajándék egy promóciós kód segítségével váltható be, amely a MyTelenor alkalmazásban, a telenor.hu/ittakodod oldalon, a Telenor-üzletekben, valamint a 1220-as ügyfélszolgálati vonalon igényelhető.

Vissza