Extrém használatra tervezett, ipari érintőképernyők a Delltől

Kütyü Magazin - 2020. május 1.

A Dell Technologies bejelentette, hogy faytech érintőképernyőkkel bővíti OEM | Embedded & Edge (OE&E) felhasználásra szánt termékeinek portfólióját. Ezek a termékek kifejezetten olyan vállalatok számára készültek, ahol a munkavégzés kihívást jelentő környezetben zajlik, és az értékesítésben fontos a digitalizáció fejlesztése. 

Az egyes iparágakat jellemző kihívásokra a speciális értékesítési és munkakörnyezetekben dolgozó munkatársakat élvonalbeli technológiákkal lehet megfelelően felkészíteni, amelyhez kulcsfontosságúak az érintőkijelzők. Jó példa erre az ipari automatizálás, ahol az alkalmazások sokszor nélkülözhetetlenek, és az olyan adatoknak, mint a gépek és berendezések állapota, szinte valós időben kell rendelkezésre állniuk, miközben ezek az információk általában több rendszer között oszlanak meg. A strapabíró érintőképernyők segítségével a dolgozók egy helyen, egyszerre láthatják az összes szükséges információt a megfelelő időben, így több figyelmet szentelhetnek a termelés és a munkafolyamatok hatékonysága növelésének.

A faytech ipari kijelzőinek széles választékával a Dell Technologies számos különféle felhasználási területhez illeszkedő képernyőt kínál ügyfelei számára, az értékesítési helyek (POS) kisebb és az ember-gép interfészek (HMI) közepes méretű kijelzőitől az irányítópultokban és a közös munkához használt nagy méretű képernyőkig. 

„A vállalatok elvárják tőlünk, hogy jövőbe mutató és feltörekvő iparági folyamatokra választ adó megoldásokat kínáljunk. A faytech csapatával való együttműködésünk jól példázza, hogyan választjuk ki a megfelelő partnereket, akikkel közösen megoldást nyújthatunk az ügyfeleinknél felmerülő kihívásokra. Testre szabott megoldásokkal támogatjuk a különféle márkákat, az igényeikhez illeszkedő hardveres és szoftveres eszközökkel, amelyek minden felhasználási területet lefednek” – mondta Sanjay Tyagi, a Dell Technologies EMEA régiós OEM | Embedded & Edge-megoldásokért felelős alelnöke.  

„Az optikai ragasztásos ipari érintőképernyők nemzetközi piacvezető gyártójaként arra törekszünk, hogy élen járjunk az innovációban, ami jól harmonizál a Dell Technologies filozófiájával. Büszkék vagyunk házon belüli fejlesztői csapatainkra, illetve töretlen elköteleződésünkre a fejlődés és a fejlesztés mellett. Iparági tapasztalatunkra alapozva és a Dell Technologies vállalattal karöltve kiváló megoldásokat tudunk kínálni az ipari ügyfeleknek” – mondta Peter Trosien, a faytech ügyvezető igazgatója. 

Az új érintőképernyős kínálat főbb jellemzői:

  • A különféle termékek mind jól alkalmazhatók olyan helyzetekben, amikor a hagyományos billentyűzet használata a környezeti feltételek miatt nem lehetséges, de mégis nagy számítási kapacitásra van szükség a munkaterület közelében, esetleg elemzési, teljesítményoptimalizálási vagy értékesítési célból.
  • Testreszabási lehetőségek többek között a márkajelölés, illetve a műszaki és elektronikai finomhangolások terén.
  • Optikai ragasztás az összes kijelző esetén, melynek során az érintőpanel és az LCD-cella összeillesztése katonai minőségű ragasztóanyaggal történik, a megerősített kijelző pedig csökkenti a napfénytükröződést, a párásodást és a porosodást.
  • Személyre szabott integráció a belső informatikai folyamatokhoz használt, már meglévő Dell Technologies-termékváltozatokkal, beleértve az Optiplex Micro Form Factor asztali számítógépeket is, amelyekhez kiegészítőcsomagként az egyéni igények szerint kialakított kábelek és portfedelek is választhatók.
Vissza