Kihajtható mobiltelefonok az EVOLVEO-tól

Kütyü Magazin - 2019. november 22.

Két új telefont mutatott be az EVOLVEO. Ezúttal azonban azoknak szeretne kedvezni a cseh gyártó, akiknek még mindig a kihajtható telefonok a kedvencei. Míg az EVOLVEO EasyPhone FD az idősebb korosztálynak készült nagyobb kijelzővel és gombokkal, addig az EVOLVEO StrongPhone F5 azoknak jöhet jól, akiknek egy klasszikus strapatelefonra van szükségük sportolás, kirándulás vagy akár munka közben, amely biztosan nem hagyja őket cserben. 

Az EVOLVEO EasyPhone FD kihajtható mobiltelefon egy könnyen kezelhető Dual SIM telefon, amely nagy kijelzővel rendelkezik, így a nagyobb számok és betűk könnyeben olvashatók. A billentyűzet egyes gombjai el vannak választva, ami megkönnyíti az SMS-írást és a telefonszámok beírását. A kedvenc számok hívására két külön gomb áll rendelkezésre a telefon elülső oldalán, és további nyolc az egyes billentyűk alatt. A piros és fekete színben is elérhető telefon hátoldalán található egy SOS gomb, amelynek megnyomásával az előre beállított számokat automatikusan felhívja és vészüzeneteket küld. Akár öt telefonszám is beállítható, amelyekre a hívás és az SMS elmegy.

 

A 2,4” fő- és az 1,77” mellékkijelző megkönnyíti a telefon használatát. A mellékkijelzőn elérhetők a bejövő hívásokra, a nem fogadott hívásokra, a bejövő SMS-ekre, az időre, az akkumulátor állapotára vagy a jelminőségre vonatkozó információk. A kiválóan olvasható 2,4” főkijelző áttekinthető menüt kínál a használat megkönnyítése érdekében.

 

Az EVOLVEO StrongPhone F5 vízálló, kihajtható strapatelefon masszív konstrukciójának és IP68 minősítésének köszönhetően mindenkinek megfelel, akinek strapabíró telefonra van szüksége. A telefon túléli, ha legfeljebb 1 méter mély vízbe merítik 30 percig, nem árt neki a por és a sár, és extrém stabil házának köszönhetően azt is túléli, ha leejtik. Az 1,44” mellékkijelző megjeleníti a bejövő hívásokat, dátumot, időt, nem fogadott hívásokat vagy SMS-eket és az akkumulátor állapotát, a jól olvasható 2,4” kijelző szolgál minden másra. A telefon SOS gombbal van ellátva, amely szükség esetén gyors kapcsolatot biztosít a környezettel, és a könnyebb kezelés érdekében be lehet állítani egy egyszerű megjelenítést nagy betűkkel.

 

A telefonban két aktív SIM-kártya, zseblámpa és nagykapacitású akkumulátor használható, ami megfelelő energiát szolgáltat ahhoz, hogy egy feltöltéssel a telefon sokáig kitartson. A kifinomult szoftver pedig lehetővé teszi a hívás elutasítását is a telefon kinyitása után. 

Vissza