Hat új hozzáférési ponttal bővül a Nebula felhőcsalád

Kütyü Magazin - 2019. június 26.

A Zyxel bemutatta a Nebula úttörő hálózati megoldás szolgáltatásnak legújabb verzióját. A felfejlesztett funkciókkal és a kompatibilis eszközök egyre több taggal bővülő családjával a hálózati innovátor felhőszolgáltatás továbbra is kimagaslik az egyre szorosabbá váló versenypiaci mezőnyből.

Fejlődő funkciótár

A Nebula beléptető oldalának opcióiba integrált Facebook WiFi egy sornyi erőteljes analitikai és marketingeszközt ad a nagy- és kisvállalkozások rendelkezésére. És mivel a vendégek a meglévő közösségi média profiljaikat használhatják a csatlakozásra, a jelszavak után sem kell kutakodniuk.

Az új kiadás az alábbi kulcsfunkciókra fókuszál:

  • Vezeték nélküli egészség monitor, mellyel automatikusan vizsgálhatók és optimalizálhatók a csatlakoztatott hozzáférési pontok
  • Facebook Wifi olyan vállalkozások számára, amelyek a közösségi médiaportált szeretnék használni a vendég felhasználókkal való kapcsolódásra, és marketing lehetőségeiknek növelésére

A Nebula jóval meghaladja a piacon elérhető, más eszközök képességeit, melyek általában nem tudnak többet annál, minthogy összegezzék a hozzáférési pontok teljesítményét. „A Nebula monitoring funkciója a háttérben dolgozik, és azonosítja, majd optimalizálja az alulteljesítő AP-ket, amivel időt és pénzt spórol a vállalatok számára.” - mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője.

A nagy hálózati család boldog hálózati család

A WAC6100 és WAC6500 sorozat – beleértve az utóbbi kültéri modelljeit is – által szolgáltatott hat új hozzáférési pontjával a felhőcsalád 34 eszközre bővült. Mindegyik NebulaFlex Pro AP egy egyéves előfizetést is tartalmaz a Professional Pack licencre, így az új és meglévő felhasználók nemcsak ízelítőt kapnak a Nebula által kínált előnyökről.

Az AP-k három módon elérhető menedzsment funkcionalitása lehetővé teszi azt, hogy a felhasználók önálló, a vezérlő által kezelt, vagy a Nebula felhő által kezelt módok közük válthassanak. Mivel további funkciók jelenleg is fejlesztés alatt állnak, valamint új frissítések is hamarosan érkeznek, a Zyxel Nebula továbbra is a legjobb hálózati megoldást fogja jelenteni azon vállalkozások számára, melyek meg szeretnék tapasztalni a felhő által nyújtott határtalan lehetőségeket.

Vissza