A HONOR 20 augusztusban Magyarországra is megérkezik

Kütyü Magazin - 2019. június 25.

A Honor okostelefon márka bejelentette, hogy augusztustól Magyarországon is elérhető lesz a Honor 20. A készülékből Kínában 14 nap alatt több mint egymillió darabot vásároltak, június 21-ét követően pedig többek között Oroszországban, Indiában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Lengyelországban kezdődik meg az értékesítés. A nyár folyamán további országokban - köztük Magyarországon is - elérhetővé válik a Honor legújabb csúcskészüléke.

A Honor 20 többdimenziós, dinamikus-holografikus üvegből készült hátlapján található a quad kamerarendszer 48 MP-es, f1.8 rekesznyílású főkamerával. A 16 MP-es kamera ultraszéles 117 °-os látószöggel bír, a makro objektív segítségével pedig fotónk alanyát akár 4 cm-es távolságból is megörökíthetjük. Mindezt 2 MP-es mélységérzékelő kamera teszi teljessé a professzionális megjelenésű bokeh fényképekért. 

A 6,26”-es All-View kijelző (2340 x 1080 px) az előlap közel 91,7%-át tölti ki, az előlapon található 32 MP-es, kijelzőbe épített szelfikamera működését pedig mesterséges intelligencia támogatja.   A készülékház jobb oldalán található ujjlenyomat-olvasó praktikus feloldást biztosít. A Honor 20 3750 mAh-s akkumulátorral és Kirin 980 AI lapkakészlettel érkezik, melyben a duál NPU (neurális feldolgozó egység) és duál ISP (képfeldolgozó) még magasabb szintre emelik a 48MP-es kamera képességeit. A processzor a kamera mellett a GPU Turbo 3.0 teljes képkockás játékélményt is támogatja az akadozásmentes, gyönyörű grafikájú játékért.

 

Vissza