Két kódolatlan hét a UPC Direct ügyfeleknek

Kütyü Magazin - 2018. augusztus 15.

A történelem, ahogy még nem láthatta – a Viasat History által most ez a lehetőség minden UPC Direct ügyfél számára elérhetővé válik. 

A kéthetes kódolatlan időszak alatt ugyanis minden UPC Direct előfizetőnek lehetősége nyílik, hogy betekintést nyerjen évszázadokon, kontinenseken és generációkon átívelő izgalmas sorozatokba és filmekbe. A nézők követhetik a brit királyi család történetét, az orosz cár tragikus és sokat vitatott sorsát, vagy épp a Viasat History vadonatúj, lélegzetelállító sorozatát, az Európa történetét. A változatos műsorkínálat ajánlott mind a történelem szerelmeseinek, mind pedig azoknak, akik egészen idáig nem is tudták, hogy szeretik a történelmet – őket várja a Viasat History augusztus 15. és 29. között a 73-as csatornahelyen.

Az augusztus 15. és 29. közötti kódolatlan időszak alatt szabadon elmerülhetünk Európa történetében Sir Christopher Clark-kal. „Ez a sorozat nem attól különleges, hogy új felfedezésekkel átírjuk a történelmet, hanem helyette a kevésbé ismert, ámde fontos tényeket helyezünk új megvilágításba” – mondta a híres történész a sorozatról. A Viasat History új, saját és egyedi gyártású produkciója egy téren és időn átívelő utazásra visz bennünket az első emberi telepesek megjelenésétől az európai kultúra, valamint vallás evolúcióján, történelmi teljesítményeken, felfedezéseken át, technológián és politikán keresztül egészen a jelenünk és jövőnk merész megközelítéséig. Lenyűgöző fényképezés, találó kérdések és meglepő betekintés festi meg Európa portréját. Az Európa története augusztus 25-től indul a Viasat History műsorán.

Ahogy egyre mélyebbre merülünk az eddig ismeretlen európai történelemben, talán az orosz uralkodó és dinasztiája bukásával kapcsolatos sötét összeesküvések mögött rejlő igazságot is meg kívánjuk ismerni. A film egyedi módon, napról napra közvetíti az uralkodó család tragikus bukását. Az életben maradáshoz a lemondás nem volt elég II. Miklós és családja számára – minden kiderül A Romanovok utolsó utazása című új dokumentumfilm premierjéből. Miért fordult el mindenki a királyi fenségtől, beleértve az angol György királyt, a cár legkedvesebb unokatestvérét is? Mi volt Lenin szerepe az eseményekben? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a nézők a premier epizódban augusztus 15-én. Egy kis ízelítő a filmből itt látható.

Az orosz cár nem az egyetlen kiemelkedő történelmi figura, akinek kegyetlen sors jutott. Az új sorozat, az Átkozott vérvonalak fontos családok – uralkodók és üzletemberek, akiknek látszólag mindenük megvolt - sötét történetét vizsgálja közelebbről. A generációkon átívelő tragédiáik és szerencsétlen ügyeik ugyanakkor rávilágítanak, hogy még a hatalmas, erős dinasztiák sem kerülhetik el a bukást. A nézők betekintést nyerhetnek az okokba akár már a premier epizódok során, melyek augusztus 19. és 26. között kerülnek vetítésre.

Az új, lebilincselő sorozat, a Viktória királynő gyermekei különös képet fest a neves brit monarchiáról. A sorozat felderíti a királynő kapcsolatát férjével, Albert herceggel és kilenc gyermekükkel. A történészek azt állítják, hogy az uralkodó családi élete valóságos csatamező volt a zárt ajtók mögött. A sorozat összefoglalja 60 év manipulációit, konfliktusait, fenyegetéseit, érzelmi zsarolásait, valamint elmeséli Viktória gyermekeinek történetét, akik elkeseredetten igyekeztek kitörni zsarnoki és érzelmileg instabil anyjuk uralma alól.  A Viasat History nézői most korlátlan betekintést nyerhetnek viharos élettörténetükbe augusztus 21-től kezdődően.

A Két nővér meséje egy egyedülálló dokumentumfilm-sorozat: fontos nők történeteit és lánytestvérükhöz fűződő kapcsolatukat követi végig. A második évadban megismerhetjük azokat a nőket és családjukat, akik a 20. század legnagyobb politikai fordulatai mögött álltak – az augusztus 19-én bemutatott részből a Pankhurst nővéreket, akiknek a nők szavazati jogának kivívása fűződik a nevéhez. 

A kódolatlan időszak után a Viasat History a UPC Direct Plus HD TV előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára lesz elérhető.

Az összes csatorna listáját, a teljes programot, illetve a híreket és minden további információt megtalálhatnak a hu.upcdirect.com honlapon és a szolgáltató Facebook oldalán: https://www.facebook.com/UPCDirectHU/

Vissza