PocketBook InkPad 3 – szárnyalja túl az elvárásait!

Kütyü Magazin - 2018. február 11.

A PocketBook büszkén jelenti be az új, könyv méretű e-könyv olvasójának, az PocketBook InkPad 3 bemutatását, amely 7,8 hüvelykes E Ink Carta képernyővel és fejlett SMARTlight funkcióval segíti az olvasás kényelmét és a beállítások személyre szabhatóságát.

Használja ki a készülék nagyszerű előnyeit

Az új e-könyv olvasó tervezésekor az elsődleges szempont az abszolút kényelem és kiváló felhasználói élmény biztosítása volt az olvasás szerelmesei számára. A 7,8 hüvelykes E Ink Carta kijelző 300 DPI felbontása a hagyományos, papíralapú könyv olvasási élményét nyújtja, miközben az e-könyv olvasó számos fejlett funkciója túlmutat a papíralapú médium korlátain. A képernyő modern jellemzői garantálják az éles betűmegjelenítést és a kiváló olvasási élményt, illetve hogy több órányi olvasás sem fárasztja szemeit.

Szárnyalja túl az elvárásait

A SMARTlight technológia révén nem csupán a fényerő állítható, hanem az elülső megvilágítás színhőmérséklete is. Automatikus módban a SMARTlight a fény intenzitása és színhőmérséklete szerint határozza meg a megfelelő beállítást, figyelembe véve a napszakot és az emberi bioritmust.

A PocketBook InkPad 3 továbbá támogatja a napszakokra vonatkozó elülső megvilágítási sablonok létrehozását, így bármely órához beállításokat rendelhet napirendjének és személyes preferenciáinak a függvényében. A könnyen áttekinthető ütemterv tartalmazza a nap 24 óráját, és ennek segítségével egyszerűen hozzárendelhet bármilyen világítási dinamikát vagy színhőmérsékletet a nap adott időszakához. Korlátlan számú elülső megvilágítási sablont hozhat létre, és kívánt neveken elmentheti azokat. A felhasználó a napra vonatkozó ütemtervek alapján könnyedén válthat egyik sablonról a másikra.

Az olvasás öröme és a zenehallgatás lehetősége

Az új e-könyv olvasó a micro USB adapter révén támogatja az MP3 formátumot. Így a felhasználó nem csupán ötvözheti a zenehallgatás és az olvasás örömét, hanem akár hangoskönyveket is hallgathat. Továbbá a Pocketbook InkPad 3 támogatja a szövegfelolvasó funkciót, amely a szöveget beszéddé alakítja. Egyszerűen válassza ki a könyvet, kapcsolja be a szövegfelolvasó funkciót, és az e-könyv olvasó a támogatott formátumok bármelyikében rögzített szövegfájlt képes hangosan felolvasni.

Számos beépített funkció szolgálja a sokoldalúságot

A hatékony kétmagos (2×1 GHz-es) processzor és az 1 GB RAM gondoskodik a tökéletesen gördülékeny lapozásról, miközben gyors reakcióidőt és stabil platformot biztosít bármelyik alkalmazás számára. A beépített 8 GB tárhely, valamint a microSD kártya bemenet (max. 32 GB) révén az e-könyv olvasó akár 2000 könyvet meghaladó digitális könyvtár tárolására is képes. A készülék 17 népszerű könyvformátumot támogat átalakítás szükségessége nélkül, illetve képes megjeleníteni a JPEG, BMP, PNG vagy TIFF grafikus formátumú fájlokat.

A beépített Wi-Fi támogatásnak és az egyszerűen használható Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync és PocketBook Cloud funkcióknak köszönhetően a felhasználó könnyedén letöltheti a kívánt tartalmat anélkül, hogy az olvasót számítógéphez kellene csatlakoztassa. A PocketBook InkPad 3 alapkiépítésben 97 előre telepített, ingyenes e-könyvet tartalmaz 14 nyelven, ebből hetet német, nyolcat angol nyelven. Az előtelepített Abbyy Lingvo szótárak révén a készülék olvasási és fordítási funkciót is biztosít 24 nyelvkombinációban. A beépített fedélnyitás-érzékelő révén az e-könyv olvasó a fedél becsukásakor alvó állapot módba lép, így segíti elő a hatékonyabb akkumulátorhasználatot.

Kifinomult dizájn, tökéletes ergonómia

A PocketBook InkPad 3 az új PocketBook dizájnkoncepció úttörője. A kifinomult dizájn kiválóan ötvözi az ellentétes elemeket: lekerekített sarkak és éles határvonalak, puha burkolat és fényes gombok. Az e-könyv olvasó összes eleme harmonikusan működik együtt a készülék eleganciájának a kihangsúlyozásáért és az összes elem tökéletes egységgé olvadásáért.

A nagy méret és a mindössze 210 grammos tömeg kiváló útitárssá teszik a PocketBook InkPad 3 készüléket, miközben kompromisszumoktól mentes olvasást garantálnak otthoni vagy irodai környezetben, a szabadban vagy éppen útközben. A készülék 195 x 136,5 mm-es méretekkel büszkélkedhet, amelyhez mindössze 8 mm-es vastagság párosul. Elülső részén találhatók az ergonomikus lapozógombok, amelyek rendkívül kényelmesen használhatók, akárcsak a készülék érintőképernyője is. A beépített gyorsulásérzékelőnek köszönhetően a felhasználó tetszés szerint választhat az álló és fekvő pozíció közül.

Vissza