Falra rögzíthető soundbarral hangol a Samsung az idei CES-re

Kütyü Magazin - 2017. december 21.

A Samsung Electronics a 2018-as Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) mutatja be az új prémium, lifestyle hangprojektorát, az NW700 Sound+-t. 

A falra rögzíthető NW700 Sound+ a díjnyertes MS650 Sound+ modell utódja, ugyanakkor már magában foglal olyan, a kaliforniai Valenciában, a Samsung Audio Laborjában fejlesztett, hangminőséget javító jellemzőket, mint a torzításcsökkentő funkció, a széles skálájú hangszóró vagy a többszörös hangfal vezérlő.

Az NW700 Sound+ soundbar kecses és sima külső kialakítása lehetővé teszi, hogy még a Samsung szupervékony televíziókészülékei alá is könnyedén felszerelhető legyen. Az 53,5 mm széles hangprojektor 41 százalékkal keskenyebb az elődmodelljénél, így akadálytalanul illeszkedik a falra szerelhető TV-hez, lehetővé téve a harmonikus lakásbelső kialakítását. A masszív, három csatornás, slim hangtechnológiás soundbar dinamikus és célzott hangzást biztosít a magával ragadó audioélmény érdekében. A soundbar egy beépített mélynyomót is tartalmaz, amely feleslegessé teszi a külső mélynyomó használatát, ezáltal hozzájárul a letisztult otthoni szórakoztató tér kialakításához. 

„A Samsung továbbra is nagy hangsúlyt fektet az olyan termékek fejlesztésére, amelyekben a technológia és az életmód innovatív módon fonódik össze – mondta Jurack Chae, a Samsung Electronics Vizuális kijelzők üzletágának alelnöke – Az új, NW700 Sound+ soundbarral nem csupán a kiváló terméktervezés iránti elköteleződésünket bizonyítjuk, de páratlan hangminőséggel is megörvendeztetjük felhasználóinkat.”

Az NW700 Sound+ hangprojektor alapját jelentő technológiát, valamint annak korábbi változatait többször díjazták már, segítségükkel ugyanis egy soundbar képes intenzív basszust, széles és egybefüggő hangzóteret, illetve lenyűgöző tisztaságot biztosítani. Emellett a készülék torzításcsökkentő technológiája is rendszeresen részesül elismerésben, amiért hatékonyan szinkronizálja a soundbar meghajtóit a tiszta és erőteljes hang érdekében. A torzításcsökkentő technológia a hangszóró végének mozgása alapján előrejelzi a várható torzulást, és mielőtt az valóban bekövetkezne, már végre is hajtja a szükséges korrekciókat. Így egyenletes, torzításmentes basszus hangokat kapunk. 

Az NW700 Sound+ hangprojektoron háromféle hangbeállítás érhető el: a Standard Mode, a Surround Mode, amely kiterjeszti a térhatású hangzást, illetve a Smart Mode, amely automatikusan szabályozza a hangerőt és a térhatású hangeffekteket. 

A Samsung legújabb lifestyle termékcsaládjának tagjaként az NW700 Sound+ soundbart úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a legtöbb lakás stílusához és könnyedén a házimozi rendszerek részévé váljon.

Vissza