Limitált Toro Rosso karóra akár már a magyar nagydíjra

Kütyü Magazin - 2017. július 13.

Különleges, díszdobozos Toro Rosso kiadással készült a Casio az idei Forma 1-es szezonra. Elsőre úgy tűnhet, hogy köridő- és átlagsebességmérő extra funkcióival a karóra csak a Forma 1 rajongóit hozza majd lázba. A visszajelzések szerint viszont a dizájnt is nagyon eltalálta a márka, így várhatóan nem csak a „száguldó cirkusz” kedvelői viselik majd.  

Az új órák kompatibilisek minden Android 6.0-ás vagy IoS 10-es (vagy frissebb) operációs rendszerrel futó okostelefonnal.  Ez hatalmas újítás a korábbi generációval szemben, mely csak a drágább iPhone, valamint a Samsung Galaxy S szériával működött együtt. 

Az App Store-ból vagy a Play Áruházból ingyenesen letölthető Casio Watch alkalmazással történő összekapcsolás után az óra automatikusan a pontos időt jeleníti meg a világ bármely országában.  A világidő funkcióval az órán egy második időjelzés is beállítható. Az applikációban megjelenő világtérképen könnyedén kijelölhető, hogy melyik legyen ez a régió, de egy több mint 300 várost tartalmazó lista is segíti a beazonosítást. Az óra ezt követően a pontos időt és napi dátumot azonnal szinkornizálja a megfelelő időzónában. Ez a funkció különösen hasznos mindazok számára, akik sokat repülnek időzónák között, illetve más időzónában élőkkel tartanak kapcsolatot.

Toro Rosso Limited Edition

Az EQB-501TRC a Scuderia Toro Rosso Limited Edition második változata. Az óra a fejlett technológiát dinamikus dizájnnal ötvözi és olyan extra funkciókkal bír az új generiációs alap Bluetooth-os Edifice változathoz képest, mint a köridőmérés vagy az átlagsebesség megállapítás. 

Az EQB-501TRC a fekete, a bordó és minimálisan a kék, valamint az arany, azaz a Scuderia Toro Rosso csapat színeit hordozza. A szíj kívül CORDURA anyagból, belül a csapat színével megegyező vörös bőrből készült. A szíjon kívül és belül is megjelenik a csapat logója. Az óralap foglalata különleges, koptatott felület, mely merész megjelenést kölcsönöz az órának. A különleges díszdobozon a Scuderia Toro Rosso és az EDIFICE logója látható, és tartalmaz egy exkluzív kártyát is a csapat és a márka együttműködését igazolva.

Az órák specifikációi megtekinthetők a következő linkeken: http://products.edifice-watches.com/asia-mea/en/_detail/EQB-501TRC-1A/

Vissza