Okosítják a kis irodák nyomtatóit

Kütyü Magazin - 2017. június 14.

A napokban mutatta be a Xerox a legújabb, VersaLink modellcsaládhoz tartozó ConnectKey képes berendezéseit, a B7025-öt, a B7030-at, illetve a B7035-öt.  Ez a technológia áttörést hoz a dokumentumkezelés terén, mert a ConnectKey révén a hagyományos nyomtatók olyan okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké alakíthatóak át, amelyek elősegítik az üzleti vállalkozások fejlődését.

A VersaLink berendezések a megbízható, alacsony költséggel járó, illetve az újdonságot jelentő mobil dokumentumkezelési szolgáltatásokat teszik elérhetővé a kis- és közepes méretű munkacsoportokban, illetve az egymástól távol lévő csapatokban dolgozó kollégák számára. Teljesítményüket kifejezetten az ő igényeikre szabták. A sorozathoz tartozó gépek nyomtatási sebessége  25 oldal/perctől kezdve eléri a 35 oldal/percig tartó gyorsasságot is. Hasonlóan lendületes teljesítményre képesek a szkennelések menedzselésekor is. 55 színes, vagy fekete-fehér képet képesek beolvasni egyetlen perc alatt.

Kiemelkedő újdonság, hogy nem csak az ebben a sorozatban elérhető eszközöket, de mindegyik új Xerox berendezést felszereltek egy tabletszerű érintőképernyős kezelőfelülettel, amely személyre szabható a felhasználókhoz, vagy a munkakörnyezethez illeszkedően. Továbbá ezek a gépek a Xerox App Gallery-hez kapcsolódó beépített applikációkkal is rendelkeznek annak érdekében, hogy a szervezetek a saját elvárásaik, elképzeléseik szerint alakíthassák ki a munkafolyamataikat.

Mindezek mellett a VersaLink B7000-es sorozat átfogó védelmi funkciókkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a sérülékeny pontok biztosításával a berendezések és az adatok megóvása szavatolt az adattovábbítási folyamat során, legyen szó másolásról, szkennelésről, faxolásról, letöltésekről, vagy éppen rendszerszoftverek használatáról.

A Xerox VersaLink B7000-es széria már elérhető Magyarországon is a Xerox helyi leányvállalatának partnerhálózatában.

Vissza